Kategorie
Zeptejte se odborníků
Pravidelná setkání
Inzerce
:: Upozornění
Upozorňujeme čtenáře, že akce inzerované ve fóru (kromě těch na žlutém pozadí) nejsou pořádány nebo spolupořádány serverem Fotopátračka. Jedná se o vlastní iniciativu uživatelů těchto stránek a Fotopátračka za ni nijak neodpovídá. Prosíme slušné uživatele, aby nás upozorňovali na příspěvky porušující pravidla. K tomu je určena ikona
vedle příspěvku.
vedle příspěvku.
Příspěvky do fóra mohou vkládat jen registrovaní a přihlášení uživatelé.
101 nejlepších československých aktů - Magazín motejlek.art - Magazín motejlek.art, který vychází 13. května 2013, přináší výběr 101 nejlepších fotografických aktů z šestnácti set děl, zaslaných během uplynulých měsíců stovkami autorů z Česka a Slovenska v soutěži pořádané servery motejlek.com a fotopatracka.c... [více]
INZERCE:
Nový časopis FOTO - i pro lidi z Pátračky :-) - Zdravím zdejší osazenstvo. Rozhodli jsme se s několika přáteli fotografy dát síly dohromady a založili nový fotografický časopis, kterým bychom rádi zaplnili díru na trhu zejména po zániku jiného oblíbeného fotočasopisu, který byl ukončen vloni v pr... [více]
Work-Stock N.5 - Tak rok sa z rokom zisiel ...a donutili nas opakovat znamu nasu akciu ....ide o vikend plny fotenia,zabavy a coho len chcete :) Chceme len kreativne si uzit vikend ...kto sa prida ?? :) DATUM : 7.-9.6 MIESTO KONANIA : zrejme ŠTERNBERK ukazka toho... [více]
Fotoscuk Hodonín 2013 28.6.2013 - Již další.Fotoscuk v Hodoníně.Přijďte na pokec o fotkách a focení ,či posedět u piva nebo kávy.Fotostaz Hodonín , restaurace Na Vartě ,Velká kasárna , ve čtvrtek 28.6.2013 od 18 00 ,Modelky, modelove, fotografove, fotografky,i teda vizážisti/tky ai... [více]
Akce Bolevák 2013 - 28.-30. 6. 2013 - Největší nekomerční fotografická akce v západních čechách se letos bude konat v termínu 28. - 30. června 2013 v Plzni, a to na tradičním místě - v autoekempu Ostende u Velkého Boleveckého rybníka.
"Bolevák" je volné setkání fotografů, modelek, vi... [více]
Wonka v kavarne - Žádný umění nečekejte, ale kavárnička je to moc fajn :) https://www.facebook.com/events/458722020873057/ Na Hutích 9, P6, dve min od KFC u Kulataku a za ním první uličkou doleva Vernisáž ve velmi uvolněném duchu : 24.5.2013 od 18:30 Výstava potrvá ... [více]
Výstava fotografií Milana Makarského - ODLOŽENO - která se koná od 31.5. do 29.7. 2013 ve Smart Gallery. BéFOTO, Janovského 5, Praha 7. Vernisáž proběhne 30.5. od 18:30 hod. http://www.fotopatracka.cz/include/showpict.php?src=../users/lozar_20220/P1369219698. Afterparty Bar Backstage http://www.bar... [více]
TÉMA DNE
Jsme excelentní fotografický národ AKTŮ? jaký máte názor ? - Když se podíváme na množství a četnost fotografií AKTY (i jiný forma nahoty...) a k tomu velmi vysoké bodové hodnocení kvality, přímo mě napadá myšlenka:nafoť odhalenou holku, desítka téměř jistá, na cestě vysoká návštěvnost apod.. (no,to ani nakone... [více]
Nešlo by nějak snížit možnost vkládat fotky do galerie? - Denně jich přibývá někdy i 20, to se nedá zvládnout prohlídnout.. zvlášť při té kvalitě. Nešlo by nějak zařídit, abych jich bylo ještě méně? Přeci jen by myslím tento server měl sledovat více světové trendy, kde to všude jak známo omezují a omezují.... [více]
Grid girl - Hledám za sebe náhradu (jsem dostala jinou zakázku) na závody DTM jako grid girl v Německu. Práce je na dva dny 15-16.6.odjezd den předtím 14.6. odpoledne. Práce je velmi nenáročná - max 5 startu za den. doprava a jídlo zajištěno. Potřebuji slečnu ... [více]
RING GIRL 1.6. - Hledám ještě 2 slečny na pozici ring girl dne 1.6. v Českých Budějovicích, pracovní doba cca 16 - 01:00 hod, cesta z Prahy a zpět zajištěna, ubytování po akci v ČB také. Honorář od 120,-/hod. Požadavky: výška: 170 + atraktivní a spolehlivá!! Záj... [více]
AF u MKII a 24-105 - Za optani nic nedam, mam MKII a 24-105L, a pri ohnisku 24 jsou fotky ostre jak z praku, ale pri vytazenem skle na 105, obzvlaste u americkeho portretu (postava do pul stehen) je to ostreno budto nikam, anebo na lehkej FF na 8mi fotkach z deseti. Vit... [více]
Hosteska Liberec - HOSTESKY LIBEREC: Milé dámy, na akci konanou tento víkend 25.-26.5 hledáme hostesku. Jedná se o práci ve VIP stanu v Ptýrově (u Mladé Boleslavi) v rámci skokového poháru. Příspěvek na dopravu (je to ca 40km od Liberce). Pracovní doba ca 8-19 oba dny... [více]
Jak zasněžit modelku? - Zkoušel jste někdo fotit modelku se zasněženými vlasy v ateliéru? Čím jste vyráběli sníh? Drcený polystyren použít nemohu - máme sametová pozadí a ty kousky kuliček se na to strašně chytají. Napadl mne suchý led, potravinářský nebo ze sněhového hasi... [více]
Malostransky atelier uz (vicemene) funguje 3 roky! - Takze slavime. V patek 24. kvetna 2013, Booze bar, Jánský Vršek 2, Praha 1 - Malá Strana Pro ty, kteri u nas uz byli - je to bar primo naproti atelieru. V prubehu vecera bude atas samozrejme otveren pro pripadne umelecke pnuti a jako alternative chi... [více]
Make-Up Institute Prague - Make-Up Institute Prague hledá modelky/hostesky na víkend v sobotu od 13h do 19h, neděli od 9 do 14 a nebo od 14 do 19 hod na kurz přirozeného líčení. Odměnou produkt, dle vlastního výběru a nebo kurz osobního líčení, kde vás odborník naučí, jak seb... [více]
"Fotopátračka" v USA - Ahoj, chci se zeptat zda někdo nevíte o podobném místě jako je Fotopátračka v USA. Díky
Bodypainting Vary/Sokolov - 25.5. = 1.500,- - Spolehlivou modelku na bodypainting z Varů, Sokolova, nebo ochotnou do této lokality dojet. Sobota 25.5.2013, čas od 9:00 do 17:00. Top-less! (odkryté poprsí) Sprcha zajistena, kalhotky a lodičky s sebou. Akce je u prilezitosti souteze a vystavy. Ho... [více]
Vtipy - Ktery vas naposledy fakt dostal?:) S jakým " i " napíšeme větu: "Ženy si hrál- a muži šl- poté domů ?" "Ženy si hrály s tvrdým a muži šli poté domů s měkkým." "Mami, tatínek mě zneužívá!" "A jak tě zneužívá, Aničko?" "Tahá mě za ouška!" "Ale t... [více]
Praha můžete někdo? dnes 13-17h modelky na trenink ucesu, polodlouhe az dlouhe vlasy, odmena 200,- nebo produkt, nebo za 6 ucasti - kurz osobniho liceni v hodnote 3000,-, či základní soubor fotek do portfolia. Kdyztak mi piste sms na 724 787 457. N... [více]
jak ostřit na skupinu lidí/jak nastavit foták...může mi někdo popsat postup, na co mám ostřit a jak nastavit foták, když fotím třeba skupinu 3 lidí, někdo je k fotáku blíže, někdo dále...chci dostáhnout toho, aby byli ostří všichni :) fotím většinou... [více]
Tvorba webu - Ahojte, je tu někdo kdo dělá webové stránky? (komplet návrh + kódování) Nebo můžete někdo někoho doporučit? Vím, že tu na to už bylo vlákno, ale nemůžu ho dohledat. Prosím info zde nebo zprávou nejlépe včetně ceny (alespoň přibližně nebo rozsah) a u... [více]
modeling Indie - Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli tu je nějaká modelka co byla pracovně v Indii? Váhám, jestli jet nebo ne, co se týká bezpečnosti, platového ohodnocení a tak...Díky
Paladix - inzer. akce
Spolupracujeme s