Blažís

Popsie je pro mě jedna z nejkrásnějších tváří na fp a myslim,že k tomu není třeba co dodávat..a měla jsem tu čest jí osobně poznat při focení s Ywettkou.Úžasná,profesionálka s neskutečným množstvím výrazů.:o)Jsem ráda,že se sešla tak skvělá parta:o)

Kimi
  • Kimi
  • 04. 02. 2010 20:18

nepatrim k tem co nejak prehnane chvali a haldu modelek uz jsem myslim videl, ale Misa je fakt napadita, povidava, mila, a moc dobre se s ni foti. na fotkach fakt kocicka :-) diky

Tomáš (tijst) Raszka

kouzelná to žena:) když sem přišel na focení a uviděl sem jí tam sedět věděl sem že ten den bude naprostá pohoda:) a taky že jo! Míša je moc fajn :)

Tom aka tijst

GINA D PHOTO

Poznala jsem Misu pri foceni sportovniho obleceni Nordblanc. Takovyho smiska jsem jeste nepoznala. Neskutecne akcni, porad vesela, pozitivne naladena, zadna fajnovka, ktera to ma v hlave na svuj vek az neskutecne srovnany. Misa ma pred sebou velmi nadejnou budoucnost. Je to sen kazdyho fotografa, ma obrovskou vyrazovou skalu a je naprosto prirozena.
Miso, hodne stesti, zaslouzis si to a mas na to.
Se CV s Tebou pocitam :) A uz se tesim na novinky ze Slovenska...

BeeGee

jednim slovem VYBORNA :)

Erik Cook

Takže:o)....když jsem poprvé poznal Míšu...tak asi po dvou hodinách jsem věděl ,že to je jedna z těch ,která dokáže velmi zaujmout .U focení jsem dále zjistil ,že má megatalent a vypadá snad vždy skvěle.Má velkou výrazovou škálu a luxusní postavu.
Jako člověk?...je to ten typ ,který vás nikdy nepodrazí .Mimochodem je první ,kterou jsem poznal a má papíry na to ,že je Full energy:o)..a fakt že jo...sedíme v restauraci a najednou se zvedne a řekne...promíń ,musím se jít proběhnout...nebo když jí bagetu ,nejen že jí asi třikrát rychleji než normální lidi ,ale když už jedla i ten celofán ,musel jsem zakročit.
Má v sobě pokoru ,úpřímnost a velmi krásné názory na život.Hodně mne zaujalo její "True story"...a je moc dobře ,že to je ,jak to je..
Míša bude vždy happy a moc jí to přeji....takovým lidem ano. Je to OSOBNOST.....jen samá krása.

Aneta Kupcová

Dračice a dokonalá modelka.. tedy ve chvíli kdy se podstaví před objektiv. Mimo objektiv je Míša, krásná, jemná, milá a duchaplná. Příjemně se s ní povídá a úplně zapomenete na čas. Baví mě její úsměv a roštácký kukuč, líbí se mi její upřímnost, profesionalita a spolehlivost. Bylo to bezva foceníčko jako jedno z mála tak nějak jiné a příjemé, jako kdybych fotila dlouholetou kamarádku :-D. Určitě musíme dotáhnout ten FlasD co máme v plánu už asi rok ... Moc děkuji za včerejšek bylo to skvělé!

Coyotak

super hosteska, zvladla 4 dny v deutschlandu delat dablika pred 46000 navstevniky letecke vystavy, byla nejfotografovanejsi letadlo, vzbuzovala zajem vsech TV stabu ... diky.

Chorche (32419)

Sedím tu na fotkama co jsme spolu teď nafotili. A jen žasnu. Už dlouho jsem nezažil tolik povedených fotek. Míša je fakt rarášek, ale dokonale fotogenický - výraz,postoj,pohled. Mrzí mě jen jedna věc. Povedlo se mi zachytit snad jen polovinu toho čím Vás tohle stvoření zasype. Jak už někdo psal níže....je jak JARO po dlouhé zimě.
Držím palce a ať se daří jako doposud

Kaculina

Predstavte si, ze prijde jemna, mila, drobna slecna..
Nalici se, ucese se..
Postavi se pred fotak vy udelate prvni cvak a male fotak zahodite, pac pred Vama stoji dablice :)

Miso, diky moc, moc a moc, zas po dlouhe dobe foceni co mne fakt bavilo!
Tesim se az Te uvidim znovu.

Katka

Coyotak

Nejzabavnejsi modelka co jsem zatim fotil, presna, spolehliva, samosebou taky hodne krasna ... profík je to, za dva dny foceni v kuse jsem na ni nenasel jedinou chybicku ! Díky

Freedom

...fakt jsem byl mile překvapen, už dlouho jsem nevidel modelku s tak přirozeně krásným obličejem!

Aneta Kupcová

V první řadě, krásná holka skrásnou duší, v druhé řadě skvělá baba na pokec :-) Moc díky za prima odpolede!!!

Pritel.l

ahojik koukam na tvoje fotecky a musim uznat moooc hezke ..a hlane jaky mas pekny oci ....uz dlouho jsem neco tak pekneho nevidel asi musi byt radost s tebou fotit, jsem teprve zacinajici amatersky fotograf je to pro me konicek, ale zajimaji me portrety a tak se rad koukam na ostatni jak foti a ty mas proste kukuc uzasny .....jen tak dal

z.Eukalyptus

Misa je osobnost, hlava otevrena, ktera ma uz prekvapive na svuj vek srovnane zivotni hodnoty. Co se modelingu tyce je to ta nejprirozeneji se bojici slecna, ktera pozuje i v dobe, kdy ji dohani osoba v kapuci a s nozem v ruce...

Lobb
  • Lobb
  • 03. 08. 2008 23:20

Tak nakonec nejak nemam moznost doplnit chvalu tech ostatanich. S -popsie- jsme byli dohodnuti na foceni par dni predem (tezko dostupna lokace, dalsi modelove, ...). Bohuzel v noci pred focenim jsem se nahodou lognul na FP a zjistil jsem, ze foceni mi modelka zrusila. Asi upal, co psala ve zprave. Mobil na me mela, ale "svuj mela zablokovany, tak se nemohla ozvat normalne". No, zase dalsi neprijemna zkusenost pro me.

MayaSo

S Míšou jsme se potkali na akci Milovice. Je to krásná, usměvavá a v pohodě holčina, která pro fotku udělá cokoli. Pohyb a různé pózy jí nejsou cizí. Vřele doporučuji :)