Michal Onderlička

S Nikčou bylo velmi pohodové focení. Jinak moc pěkná, připravená, ukecaná, u portrétu sama profesionálně zvládala výrazy - určitě všem mohu doporučit ;)

Peniky

Velice pěkná a půvabná slečna s čistou pletí a hlavně nadáním pro tvorbu perfektních snímků. Před focením rychlá a jasná domluva, dochvilná a dokonale připravená. Při focení komunikativní, pohotová, nápaditá, neúnavná... prostě perfektní. Děkuji za spolupráci a těším se na další ;)Děkuji Nikol za moc hezké a pohodové a příjemné focení , moc hezká a fotogenická dívka. Přišla připravená a s velkou chutí fotit.Všem mohu focení s ní vřele doporučit. Těším se n další focené s Nikol.

promo
  • promo
  • 02. 02. 2016 09:42

Perfektní spolupráce.
Naprosto profesionální přístup.
Rád zopakuji.
Alex

losmil

Focení s Nikol bylo úžasné! Domluva naprosto OK, Nikol je krásná ve skutečnosti i na fotkách, přijde připravená, na pózách se dá domlouvat, prostě spolupráce jedna radost. Děkuji!

akvarel

Nikol je jedním slovem úžasná modelka. Kdo hledáte ideální kombinaci krásy, talentu a spolehlivosti, kontaktujte ji a nebudete litovat. Díky Nikol za inspirující focení a těším se na další spolupráci.

Martin(e)K

Děkuji Nikol za rychlou a pohodovou domluvu. Velmi atraktivní, okatá a neskutečně fotogenická slečna! Focení bylo příjemné a nějak rychle uteklo. Vřele doporučuji a budu se těšit na příště:)

mckinley

Nikol je veľmi nežné stvorenie, veľmi vhodná na tvorenie..:)
Doporučujem..

Milboa

Focení s Nikol bylo super. Je to moc milá, přijemná a hlavně šikovná slečna :))

Photodream

Mlady nadejny talent. Pokud nezblbne, tak by to mohla dotahnout daleko :)

IviLiszkay

Nikol moc doporucuji. Je to super pohodova holcina s naprosto uzasnyma naaadhernyma a jedinecnyma kukadlama! ;) Foceni vazne uteklo jak voda tak doufam ze se zas nekdy postesti az bude vic casu na pripravu :)