falko
  • falko
  • 15. 11. 2010 19:21

Kajka je proste The Best OF :D, bolo mi radosťou s ňou spolupracovať....ďakujem a teším sa na opakovanie prvého skvelého fotenia :D s Kajkou, jej sestričkou Dajanou a všetkými dievčencami z Workshopu...

Angelo Purgert

Dle mého názoru jeden z největších talentů fotomodelingu a to nejen zde na FP. Velice fotogenická, tvárná a výrazově jednička. Navíc je velmi milá a skromná. Bude mi ctí až spolu jednou něco nafotíme a věřím že to bude stát za to. Hodně štěstí a spostu krásných foteček :-)

Nicola.Buscemi

for Kajka here lot of nice and great words... i am sure. I can say she is very kind person, she doesn´t care about time of shooting but quality and to work in a good athmosphere.
I am verz glad to start to work with her and i am very glad she likes her photos by me :0
High racomanded for professional shooting

nikipiki

Kajka je NEJ...uplne jednoznacne..zatim jsem mela tady na FP par celkem zajimavych slecen s kteryma se treba i fajn spolupracovalo, ale Kajka je vsechny okamzite strcila do kapsy. Jsi krasny clovek, nejen zvenku!! At se Ti dari a doufam, ze Te zase brzy nekde potkam!!!! Nik

r.o.m.

Co více říct ke Klaudii???Prostě všechno co je tu napsané tak dvakrát dvojnásobte a vyjde vám osobnost Kajky!!!Profesionálka každým coulem,nádherná a velice sympatická žena..radost spolupracovat s takovouto kreativní modelkou,která jen srší nápady!!!!!!

Pavel
  • Pavel
  • 30. 04. 2008 14:15

Posouvali jsme hranice.

Erik Cook

Kajka je velmi kreativní a focení neskutečně cítí....má snad nejlepší portfolium,jaké jsem tady viděl.
Je nesmírně pracovitá a jde si za svým cílem.Když bude na sobě nadále tvrdě pracovat....určitě ho dosáhne.
Moc ti děkuji za naše první,byť improvizované focení,založeno na různých náhodách.
Hodně štěstí a makej makej makej...v tvém případě je to opravdu smysluplné.
P.S:...teď jsem si uvědomil,že náhody vlastně neexistují,takže to tak mělo být:o)

manatwork

Vidím že je to už mnoho pozitiv. Na moje focení jela Kajka celý den za Slovenska a byla skvělá. Díky a těším se na příště.

Alex 27

...prirozena krasa, nebezpecny pohled, smysl pro show a chytrost...kombinace primo fantasticka....!

Petrs (32103)

Kajka je snad nejúžasnější modelka, co jsem kdy fotil:) S přehledem zvládne udělat každý výraz. Má velkou fantazii a spoustu nápadů. Není jen skvělá modelka, ale i nespoutaný živel se silným kouzlem osobnosti. Focení s touhle milou slečnou je prostě zážitek!

Kaktus

Myslim, ze uz neni co dodat, Kajka je proste skvela ;)

antonio (23271)

Ciao Kajke!
Really nice and pro model!
A pleasure to shhot with her!
good luck dear!

pusu

Fashion Photographer

KLaudia,
You have been a pleasure to work with, your beauty is beyond words and I have never photographed any one with such an ease and your professional attitude made the entire shoot go better than I have ever expected.
Thank you for adding your Slovakian Flavor and beauty to my book.
Shaun

Jana S.

viděla jsem ji chvilku a je fakt úžasná=)člověk s obrovským charizma a mooooc milá...

alesj
  • alesj
  • 18. 01. 2007 12:29

Skvělá !!! Díky

blik
  • blik
  • 10. 01. 2007 17:38

Bezvadný typ, kvalitní přístup, zkušenosti a ..... bezva holka. Když jsem viděl její první fotky, bylo jasné že s ní chci fotit. Na to, že jsme fotili pouze jednou (doufám že ne naposledy), jsou výsledky velmi slušné. Dopoučuji všem vyspělým fotografům, špatné fotky si nezaslouží!!!! Kajce přeji mnoho hezkých fotek a zajímavých zakázek. :-))))

elMagico

taky maly vesely certik, ktoreho je radost fotit :)) ...diky Kajka, budem sa tesit na dalsie fotenia :)

martiniman

ked som sa s Kajkou dohodol na fotení, čakal som krásnu modelku. ... a po chvíli stál predomnov krásny človek, ... a popritom sme fotili. A zrazu som si nebol istý či som si vymyslel dosť dobré veci a či výsledok-moja práca bude stáť za to. však posúdite, ale ráno ktoré sme strávili v prechádze a rozhovore, už to stačí. fotografie zhodnotte, ja by som však s kajkou fotil furt ! :-))) A dioporučujem to aj Vám. martin

Zdenko

suhlasim, suhlasim, suhlasim, suhlasim, suhlasim, suhlasim, suhlasim, suhlasim, suhlasim, suhlasim, suhlasim, suhlasim, suhlasim, suhlasim, suhlasim, suhlasim so vsetkymi nizsie...
Suhlasim.

Kaculina

Anděl i ďábel :) Úžasná modelka :)