Cael
  • Cael
  • 26. 11. 2023 17:45

Nikola je nádherně fotogenická, navíc naprosto pohodová a příjemná modelka, vizážistka. Doporučuji všem.

davidblaha

Niki je moc milá a příjemná modelka se super přístupem. Focení probíhalo v úplné pohodě a výsledkem je spousta dobrých fotek. Doporučuji.

LukArt

Niky je sympatická modelka s profesionálním přístupem.
Děkuji za skvělou spolupráci

kovarik.dk

Nikol je nejen profeionalni, ale i velice mila a sympaticka modelka. Dekuji za super odpoledne a tesim se na dalsi spolecne foceni.

Phtn
  • Phtn
  • 15. 02. 2022 13:03

Po rychlé domluvě proběhlo skvělé focení v jehož průběhu jsme stihli probrat i mezinarodni situaci a téměř nastolit světový mír :-)

Allegro!

Múza s velkým M. Děkuji!

Pedrito

Niky je živel s kterým si focení vždy užijete.

vendys

měl jsem připravené focení, které za normálních okolností trvá 2 hodiny. Za necelou hoďku jsem měl hotovo a dál už jsem vymýšlel a vzpomínat na náměty, které jsem fotil a nebo, které jsem toužil si vyzkoušet.

tomfotilidi

Nikol je Super!!

Diogenes

Prijemna komunikacia a vystupovanie, uplne profesionalne pozovanie s neuveritelnou flexibilitou a drajvom dosiahnut stanoveny ciel. Proaktivne prispieva k poziadavkam ktore naplni nad vsetky ocakavania!!
Niky doporucujem kazdemu fotografovi pre vacsinu zanrov ktore sa na tomto portaly preferuju.

Fotorik

Fotili jsme po čase opět spolu a .... bylo to super!!!
Niki je prostě úžasná modelka, neskutečně flexibiní,
navíc inteligentní a příjemná...
Je jedna z nejlepších co jsem poznal.

Petr.Cafourek

Niky je velice talentovaná, příjemná, inteligentní a profesionální modelka, která přesně ví, co má dělat. Dokázala se velmi rychle přizpůsobit netradičnímu způsobu focení a moc děkuji za skvělé výsledky! Domluva byla prakticky okamžitá a navíc je i dochvilná. :D Moc děkuji za úžasnou spolupráci a vřele doporučuji.

Jurach

Blesková domluva, okamžitá odpověď, naprosto flexibilní, dochvilná, profesionální, krásná, sexy, smyslná, talentovaná, pečlivá. Prostě jen mačkáte čudlík, výsledek přichází sám a vy nechcete, aby to skončilo. Navíc je Nikolka skromná a nádherná bytůstka uvnitř. Wow!

Jiří (93535)

Dochvilna a pohodove nalazena ... to se to pak foti samo. Jde opravdu znat, ze Niky umi a proto vsechno za mne naprosta spokojensot a maximalni doporucni.

Jarohanus

Za mě to bylo pětihvězdičkové focení. Nikol dorazila včas, připravená, s úsměvem. Je sportovně nadaná a to se pozitivně odráželo i na pózování. Všem kolegům fotografům velmi doporučuji.

jirkaares

Co napsat když už je tu vše napsáno. Super domluva ,co řekne to platí.

Kees Terberg

A fantastic, flexible, energetic and easy to work with model. It was an honour and a pleasure to work with her and I highly recommend her to anyone looking for a classy lady with personality.

Marek M

Nikol je výborná a přátelská modelka. Skvělá domluva i příprava. Během focení zvládne kdejakou náročnou pózu a sama jich zná mnoho. Rozhodně doporučuji!

Milann

Nikol je podle mě profesionální modelka.Umí pózovat a tvářit se do objektivu tak,že to na fotkách vypadá bezvadně.Vřele doporučuju.

Jedna rada:Když uvidíte nějaké parkovišťě a chtěli v něm fotit,ujisťěte se,že se automaticky nezavírá.

John Vojtovitch

Práce s Nikol byla skvělým zážitkem. Ihned pochopí co se po ní chce, je milá, přátelská a velmi profesionální. S takovou modelkou je radost pracovat. Navíc je opravdu krásná a má překrásný úsměv. Prostě super.