janea90

Dnešní focení s Romanem bylo opravdu super, byl to skvělý zážitek. Roman má plno dobrých nápadů a myslím že z toho vzejdou moc pěkné fotky. Už se na ně moc těším. Děkuju za skvělé focení v krásném prostředí.

Jana S.

Roman je příjemný a na první pohled sympatický člověk... celkově focení bylo totálně na pohodu=)jenom došlo k malému nedorozumění ohledně toho co je to TFP, takže doporučuji řídit se podle toho co má Roman na kartě a kdyžtak se předem poptat na ceny fotek a bude spokojenost na obou stranách=)díky a přeji hodně úspěchů do budoucna.) Janča

Janis
  • Janis
  • 12. 08. 2006 20:13

No co dodat! V referencích je vše, co jsem chtěla napsat, již zmíněno... a mohu to jen a jen potvrdit!!! Můžu jen dodat, že pokud Roman není smrtelník jako snad všici tady :).. tak je to jedině Bůh, se značnou dávkou fantazie, umu a celkové pohody, které předává do focení a i proto jsou výsledné fotografie tak překrásné a fascinující!! Přeji do budoucna mnoho úspěchů! :)
Aktualizace (16.12 2006) -měla jsem to potěšení podruhé s Romanem fotit.A tak,jak poprvé jsem z něho a z jeho krásných fotek naprosto unešena.(s babama to prostě umíš :) ) I obyčejné kačátko dokáže Roman přeměnit v krásnou labuť - prostě na fotkám jím zhotovené se nepoznáte.:) Jsem MOC ráda, že jsme se opět viděli, kdo pozná Romču - nezapomene!-pro mne je to fascinující osobnost,která srší zvláštním "třpytivým"a okouzlujícím charismem. - TEĎ VÁŽNĚ NEPŘEHÁNÍM!!- na mne tak Roman opravdu působí.Děkuji za krásně strávený den a snad se někdy zas uvidíme.