Jaroslav Fox

Valeri je úžasná, krásná, příjemná, zkušená modelka. Na vše připravená a spolehlivá. Určitě doporučuji, skvělá spolupráce :-)

Jiří (81568)

Velice pěkná, spolehlivá a příjemná modelka. Doporučuji

Apophis

Dnes se mi dostalo té cti spolupracovat s touto překrásnou a velezkušenou modelkou! A když píšu, že to bylo pro mě ctí, myslím to do posledního písmenka!

Valerie je totiž nejen nesmírně šarmantní dáma s úžasným tělem (zejména boky jsou skutečně výstavní), ale především je to nesmírně zkušená modelka, která své zkušenosti prodává snad při každém okamžiku focení!
I přes své zkušenosti a ohromný počet focení, co má za sebou, však stále zůstává především "skvělou ženou", se kterou je prostě a jednoduše radost nejen fotit, ale i jen trávit čas smysluplnou konverzací..

Pokud bych měl napsat, jaké hlavní přednosti Valerie nabízí jako modelka, určitě bych se musel (krom výstavního těla, o kterém jsem již psal) zmínit především o ohromném šarmu. Snad každá pozice, kterou udělá, je prostě "nabitá" smyslností a sexappealem. Nicméně i přes svou zkušenosti, Valerie rozhodně není "nafoukaná", ale naopak zůstává především profesionálkou, která umí fotografovi naslouchat a jeho případné připomínky/nápady provádět s lehkostí sobě vlastní..
Když si výše uvedené spojíme s její bezkonfliktní, příjemnou a jedním slovem prostě "pohodovou" povahou, získáme tak modelku, se kterou by nechtěl fotit snad jen fotograf, padlý na hlavu!

Valerii bych tedy s čistým srdcem skutečně rád doporučil naprosto všem typům fotografů, bez ohledu na pokročilost, znalosti i věk..
Profesionální a zkušení fotografové jistě využití skvělých schopností, kterými tato modelka disponuje k výrobě bezvadných fotografií, zatímco nadšení amatéři dozajista budou těžit z ohromných zkušeností, které jim tato modelka může předat.
Prostě a jednoduše - ať jste z hlediska focení kdokoliv, s touto modelkou prostě "nesáhnete vedle" a můžete si být jisti, že vše, co do ni investujete (ať již čas, peníze nebo obojí), vrátí se Vám na 100% zpět!!
Prostě a jednoduše doporučuji, doporučuji "všemi deseti"!

Martin (91219)

Valča je krásná, sexy modelka. Vřele doporučuji. Doufám, že focení s ní budu v budoucnu opakovat.

sedli
  • sedli
  • 03. 08. 2015 11:57

Valenka je super modelka, nebrání se téměř ničemu.

foto-s

Valerie je prostě sluníčko,které září a je mi ctí tuto záři dokumentovat