jan kopal

příjemná, veselá a velmo profi modelka, skvělá spolupráce

Petr Kučera

Martinu mohu jen doporučit, výborná spolupráce. Pózování, komunikace všechno na jedničku.

Richard R5

Martina? Wau..........výborná,kreativní a zkušená modelka s citem pro daný záběr.Naprosto perfektní komunikace,je dochvilná a obětavá.Jako modelka má duši a instinkt pro focení,to si hodně cenním.Těším se na další společné focení.Díky Martino !!!

janu.photography

Martinka je skvělá a profesionální. Je s ní perfektní domluva a focení s ní je obohacující. Mohu jen doporučit a těším se brzy na další focení. :-)

Danielz

U Martiny me nejvic zaujal jeji uzasny cit pro vyraz. Otevrena, pratelska, dochvilna, proste doporucuji vsema deseti.

mistr Invekto

Good...

fiservladimirphotography

Martina je skvělá nejen jako modelka, ale i jako člověk. Foceni s Martinou je naprosto skvěle, je dochvilná a domluva jasná, je proste top. Těším se na další spolupráci a mohu jenom vřele doporučit.

tomfotilidi

S Marťou jsem fotil několikrát a vždy super.Velmi milá a komunikativní modelka :-) Spolupráce s ní nemůže nikdo litovat..:)

Petr Olša

Moc milá a pohodová modelka.

Vašek Sponar

Vždy spolehlivá a dobrá domluva. Fotili jsme spolu už 3x a vždy přišla včas a výsledky ke spokojenosti obou parádní.

Perun01-01

Perfektní domluva a spolupráce.

ZOOMSTUDIO

Focení předcházela rychlá a věcná domluva. Martina je krásná, přirozená, spolehlivá, ochotná a kamarádská modelka s profesionálním přístupem. Má velký cit a smysl pro pózu, okamžitě se vžije do děje či situace. Děkujeme Ti, Martinko, že jsi k nám vážila tak dlouhou cestu. Všem kreativním a seriózním fotografům Tě můžeme vřele doporučit.