Gabriela Dongresová

Úžasné!

Ivo Habran

I jako fotograf před Vámi smekám před Vaší tvorbou, Vaše fotky mě hodně inspirují, ale jsou hodně daleko, inspirují mě i ty fotky z Poldovky :-)
Iwosh.

Blažís

tak i já můžu přidat pár slov. Vašek je nejen velice milý člověk, ale především velice precizní fotograf, který si nechává záležet na focení od začátku po konečný výsledek. Každé zmáčknutí spouště má předem rozmyšlené, takže se neřadí do dlouhé řady fotografů, kteří cvakají a čekají, že "něco" z toho vyleze.. Bylo mi velkou ctí spolupracovat a i když nás k sobě dostala pracovní příležitost, budu doufat, že nás někdy další náhoda znovu svolá:-)))) mít fotku od Vaška je pro mě splněný sen. Vážim si Tě nejen jako fotografa, ale především jako člověka, který rád a ochotně pomůže. Děkuji za vše! :-)

Clusoe

Skvela robota!

Markéta  Galuszková

krásné fotky klaním se!!!!!

FiM
  • FiM
  • 21. 04. 2009 12:34

Naprostá špička... a tichá závist :)

Motlinda

Ach jo, kdykoli ho vidím, tak lituju, že takových fotografů není víc - i povahově :-)

martiniman

... pre mna zaujmavý chalan, ktorého žiadna fotografia, alebo fotografovanie nenechá chladným :-))) takže vašku, až bude na budúce príležitosť, rád sa chopím na oplátku asistencie a polezu na štafle .-) dík, martin

Jana (26719)

za 10 let co fotím sem nepotkala fotografa který by dělal krásnější fotky jsou naprosto excelentní a myslím že na fotopátračce není nikdo kdo fotí lépe já jsem tu lepší fotky ještě neviděla tohle je fotograf který si opravdu zaslouží poklonu

slammer

...super svetlo - super fotky...Parada.

Nibiru *BFG*

Po všech stránkách zajímavý človek, o jehož fotografických kvalitách se netřeba vyjadřovat :)

Kaculina

Pane... já smekám...

Kimi
  • Kimi
  • 24. 02. 2006 10:21

O Vaskovi je tady, vedle tolika referenci, tezke neco dodat...
Ja bych chtel, jako fotograficky pulec, podekovat za nekolik spolecnych foceni, dobrych rad a praktickych ukazek. Rika se, ze kazdy ma delat dobre skutky, takze Vasek uz ma diky teto "charitativni cinnosti" se mnou vybrano na nasledujicich 5 let dopredu...:-)