vitro
  • vitro
  • 21. 11. 2009 09:57

Klobuk dole

ondrejkratochvil

skvělá práce se světlem a odhaleným ženským tělem... obdivuji a kdykoliv rád potěším své oko a vkus. držím palce ať se daří i nadále ve stejném duchu či kvalitě ;). ondřej

ivva
  • ivva
  • 09. 07. 2008 17:00

Bóóóže, to je živel tento chalanisko!!! Ako taký divočiak muože fotiť také jemnosti? Žeby práve preto? :-D Naše prvé stretnutie bolo pre mňa potešením. Vďaka :-)

Angelo Purgert

Fotografie znamená malba světlem a ve svých fotografiích Martin dokazuje že si se světlem rád pohrává a díky tomu dává originální nádech svým fotografiiím. Jsem rád že jsem Tě mohl poznat a přeji Ti čím dál lepší světlo :-)

Lukáš Dvořák

Konečně sem zase někdo dodává kvalitní a nápaditou práci. :)

BeeGee

Neuveritelne pozitivni clovek s naprosto vytribenym slovnikem :))))))))))) velkym srdcem pohodar u ktereho mam pocit ze ho znam dlouho a jsem za to hodne rad :) Jaj nejvetsi kokos co znam :))))))

vaclavadam

Člověk za kterým jsem ochoten jet až na Slovensko.Přítel.

Franta (2921)

Maťo je jednička - to neni lichotka - to je prostě fakt:-)))

iggy
  • iggy
  • 31. 07. 2007 23:47

Martin mi ako prvý napísal referenciu s tým,že som pohodák...no o nom to ale potom platí 3-násobne! Rád som ho spoznal nielen ako fotografa!

Kaktus

Som velmi rad, ze som mohol spoznat tohto Pana fotografa. Ja uplne v pohode a hlavne je s nim sranda. Co sa tyka prace, myslim, ze jeho fotky hovoria za vsetko.

Cormac

Tak tenhle chlápek je fakt dobrej :-) srandista, pohodář a PAN fotograf se zdravým názorem na fotografii

Jan (2932)

Martin trvale obohacuje FP svoji tvorbou - a ja se s potesenim chodim divat na jeho fotky. Kdyz jsem se s nim setkal osobne, mel jsem dojem, ze jej davno znam. Nepochybne je to tim, ze dava do svych fotek velky kus svoji velke osoby :-)

ubu
  • ubu
  • 23. 04. 2007 01:58

ved som sa ta len tak jemne suchol mojou hantyrkou, asi budem musiet s tebou este kusa jemnejsie nabuduce ;) damy, s tymto citlivym panom jemne prosim. ako s vzacnymi hodinkami... tikaju potichu ale presne ;)

JarkaJ

:-)))
Mates si poděs ;-)
to je jediné co můžu říct ;-)
ale docela i milej poděs ;-)

abrit
  • abrit
  • 19. 02. 2007 16:52

krásná práce se světlem. i kompozice jsou skvělé.dobré světlo. JM

alkado

Jsem rád, že jsem se mohl seznámit s takovým člověkem, jako je Martin. Vychází z něj pohoda, klid a nadhled nad věcí. O fotografii a focení má slušnej přehled, který dokáže zužitkovat ve svých dílech. Ač nejsem "aktovkář", tak jsem s velkým zájmem sledoval jeho postřehy a zkušenosti s fotografováním tohoto typu fotografií. Věřím, že se nám podaří další setkání, hlavně i při společné práci. Přeji Ti hodně profesionálních a spolehlivých modelek oddaných tomuto umění.

1Karel (17985)

Syn hlásil - mám 1.2 MB - díky Martine, do 15.ledna jsem na chalupě, pak začnu pracovat na zvětšenině.Když budu hnidopich zapracuji na uřízlích prstech nohou ( ale to už jsem opravdu zblblej detailista) a udělám si obraz - výsledek Ti pošlu, jinak úmluva platí, vydrž, nechvci to uchvátat. jinak pohodu a klid přeje Karel