dialektik

Druhé focení s Janou - a ta opět nezklamala a zabodovala. Zatímco mně mrzly ruce a zbytek těla mně zahřívalo teplé oblečení, tak Janča běhala ne příliš oblečena po půdě, kde díky chybějícím oknům a části kostrukce střechy fičelo, jako kdyby byla polovina ledna a nikoliv října, přičemž venku jezdily sněžné pluhy jak divé, tak Janča v pohodě - že to není tak zlé. Při prvním focení škemrala, že se jí nechce z vody v rybníku, kam bych nedal chladit pivo, protože by mohlo zmrznout a při druhém focení tohle.
Tak nevím, jestli ji mám doporučit vám ostatním a nebo Akademii věd, protože ta její odolnost je fakt k podrobnému zkoumání :-))) - možná nějaká vyšší forma Homo sapiens - těžko říct, ale na výzkum to
určitě je :-)))
Zkrátka pánové a dámy: "Do zimy a chladu berte pouze Janu!"
Jani díky a tohle si musíme fakt zopakovat - už listuji v diáři, jak na tom jsem v lednu a únoru :-) Bylo to s tebou zase moc fajn. Díky!

dialektik

Kráná, milá, sympatická, inteligentní a hlavně neopakovatelná. Tak jedinečný originál jsem ještě asi neviděl. Janča zkrátka asi vážně nemá chybu.
To, že je schpna se bez problémů sama nalíčit - to bych bral. Že její profesionální přístup je opravdu na úrovni - to bych taky čekal. Ale že se bude za tak chladného počasí schopna cachtat ve studené vodě rybníka s nefalšovaným nadšením, jak je ta voda báječná, a když vyleze, tak ještě loudit, aby se tam mohla vrátit, tak to mě vážně dostalo. V okamžiku, kdy se rozhodnu fotit prádlo v Grónsku, popřípadě na severním pólu, tak v takovém případě mám již modelku vybranou.
Pokud někdo hledáte "holku do deště" tak věřte, že Jana je ta pravá.
Janí díky moc, bylo to strašně fajn a věřím, že jsme spolu nefotili naposled. Přeju Ti moc a moc štěstí........ :-)

Koky
  • Koky
  • 21. 10. 2007 22:46

Profesionalni pristup od ujasneni si podminek pred akci tak i planovani v prubehu akce a naprosto neuveritelna obetavost s jakou nam vychazela vstrict (asi jsem nejakej smolar na pocasi ... minule jsem holky malem upekl a tentokrat zmrazil) v plavkach ... v 5' uprostret vetrne plochy milovickeho letiste ji mozna udela par nepratel v radach pristi obeti mych objektivu ... Janis me totiz velice rozmlsala :) Velice primne straveny den s uzasnou slecnou, kterou si zaslouzi kazdy, kdo to s fotografovanim mysli vazne. A kdo na ni bude osklivy tak narazi nejen u me ale u celeho naseho "realizacniho tymu" :) Jen aby to nevyznelo tak ze je Janis nejakej studenej cumak ... ma profesionalni pristup k fotografovani ale jinak je to velice mila a vesela osubka :)

Xenon
  • Xenon
  • 17. 12. 2006 00:42

Janu jsem fotil podruhé a opět lze jen chválit...od léta se hodně přiučila :-) Díky za skvělou spolupráci a třeba zase v létě... :-)

mrazikcomp

super foceni,tygr byl super, jo zapomel jsem varovat - obcas vrazedny napady :))

Xenon
  • Xenon
  • 12. 08. 2006 20:54

Janča je rozená herečka, ráda zkouší spousty výrazů a tak je mnáročné ji v tom nej zachytit...ale když se povede zmáčknout spoušť ve správný okamžik, je to bomba...krásné vlasy, úsměv...a hlavně pozitivno co Jana šíří kolem...kdo zkusí, nezapomene!