janu.photography

Skvělá holka, výborný přístup k praci. Těším se na příště.

maple_leaf

Anečka je prostě skvělá, úžasná! Víc není co dodat!

klasik

Více takových modelek na FP! Mohu vřele doporučit a potvrzuji vše již dříve zmíněné. Pokud bude příležitost, rád to někdy zopakuji ;-)

pan pexeso

DOPORUCUJI ;)

Berny1

Annu můžu vřele doporučit. Spolehlivá, dochvilná, usměvavá, pozitivní a hezká, připravená profesionálka. Vše na čem sme se domluvily perfektně fungovalo. Děkuju za spolupráci.

Vláďa (2)

Můžu jedině potvrdit co je níže v doporučeních uvedeno. Perfektní domluva, perfektní přístup ke spolupráci během fotografování a hlavně sympatická krásná modelka.

PESjake65

Spolehlivá, moc hezká a kreativní slečna. Focení bylo v pohodové a vstřícné atmosféře. Anička přispěla i svými nápady. Moc doporučuji ke spolupráci. A doufám, že jsme spolu nefotili naposledy. Děkuji!

Lothar13278

Anna je zodpovědná a dochvilná. Jako modelka je velmi šikovná a kreativní. Velmi dobře se mi s ní pracovalo a i když v češtině má ještě malé mezery, jsem přesvědčený, že to rychle dožene. Velmi statečně šla i do tak nezvyklého focení jako je to naše. Spolupráci mohu všem jen doporučit

Jindrich

Slečna Anna je atraktivní mladá žena a jak domluva tak i samotné fotografování bylo bezproblémové. Doporučuji.

La Libertad

Skvělý člověk, krásná modelka. S ničím nemá problém, je dochvilná, zodpovědná, příjemná na komunikaci. Výborná spolupráce, vřele doporučuji!

Ladislav (14960)

Spolehlivá modelka, krásná a talentována, seriózní osoba, do focení jde naplno, s úsměvem. Paráda.

Karel Štorc

Děkuji za spolupráci :-)
Anička, byla schopná reagovat během pár hodin a nahradila mi modelku, které náhle odpadla.
Na místo se dostavila s předstihem a focení bylo pohodové.
Mohu jedině doporučit

Martin hobbík :-)

Anička byla dochvilná a komunikace s ní byla perfektní - od toho se odvíjelo i focení které bylo báječné . Velmi šikovná a focení jsem si moc užil . Vřele doporučuji všem fotografům a Aničce přeji mnohu úspěchů nejen ve focení :-)

fotopraha (183890)

Anna is a star. I couldn't recommend her more. Thank you Anna for making photo shooting fun and inspiring :-)