Couperfield (4856)

Tož ja jsem ji vlastně i fotil tak jí můžu napsat referenci :-) Dobrá koža jest Rosalinda :-) byli jsme celý den na akci kde makala ona i já a makala dobře, před foťákem jí to sekne a je s ní sranda a zábava. Tak třeba něco i vyfotíme "normálně". Díky za Olympii snesitelnou...

XF 15
  • XF 15
  • 12. 09. 2011 18:04

Děkuji za pohodové focení, naprosto perfektní profesionální přístup a krásné fotky.

yuriii

Výborná spolupráce, perfektní domluva, 100% připravenost, doporučuji!

Kaktus

S Martinkou vas fotenie proste bavi... Krasna a mila profesionalka... Niet co dodat, proste si s nou treba dohodnut fotenie a vysledok bude urcite stat za to ;)

Vít Kovalčík (Blackx)

Občas trochu drzá a vybíravá v hudbě ;) Ale jinak skvělá a zkušená modelka, u které stačí jen mačkat spoušť a fotky se snad ani nedají zkazit, i kdyby člověk chtěl. Šest hvězdiček z pěti!

Angelo Purgert

S Martinou jsem měl tu čest spolupracovat na charitativním fotografickém projektu PRVNÍ REPUBLIKA, a to že postoupila z téměř 500 uchazeček castingu mezi nakonec vybranou 20 modelek pro projekt, svědčí o jejích vysokých kvalitách. Všem jí vřele doporučuji. Moc Ti děkuji a přeji hodně úspěchů :-)

r.o.m.

Ona je prostě nádherná!..a těším se! :-) R.

slammer

...pekná, příjemná, spolehlivá. Příjemné focení, mohu jen doporučit.

Stoura

fotil jsem bohyni...;-)...diky

Angelo Purgert

Původně jsem si myslel, že je to venkovská dívka původem z Irska, žíjící na anglickém venkově. Nakonec se zní vyklubala, aniž jsem to přes její skromnost tušil, nejkrásnější dívka z Brna. Fotografovali jsme spolu už podruhé a Martina zase o kus zkrásněla a zmoudřela :-))) Od pátku 5.6.2009 je to moje dvorní modelka. A jelikož je to moje dvorní modelka, musí to být ta nej modelka. Takže buďte na ní hodní a moc jí nezlobte. Díky Marti za super friday a od září začneme s těmi romantickými procházkami nebezpečnou Prahou ( samozřejmě že v doprovodu mé ženy, kočárku s prckem a bílého psa Gorra :-)

pepa
  • pepa
  • 04. 06. 2009 13:50

Po case jsem si zopakoval foceni s Martinou a i pres to ze je ted "miss Brno" :-), zustala pohodovou a sympatickou modelkou, se kterou je zabava spolupracovat .. :-) A co vic, je stale krasnejsi.. Od minule stale plati i to, ze je spolehliva a ze foceni s Martinou musim vsem jen doporucit :-). Diky...

Tomáš (tijst) Raszka

Pohádková bytost! Tak stručně lze charakterizovat Martinu:) Velmi krásné tvářičky a rozkošný úsměv:) Jednoznačně doporučuji!!! A děkuju Marti za to že si vydržela tu zimu a že si na focení do Brna přijela:)

Tom aka tijst

Angelo Purgert

Je neděle 28.9.2008, teplota 19 stupňů a já přijíždím na stanici metra Malostranská, kde mám sraz s Martinou. Vím o ní jen že byla v Praze na castingu a před odjezdem domů na Moravu měla ještě dvě hodiny na to, aby s někým nafotila pár nových fotografiií. Měl jsem to štěstí, že jsem na její nabídku na FP zareagoval jako první. Sešli jsme se v 15:30 a já si uvědomil, že mám jen hodinu a půl do 17:00, abych s touto krásnou bytostí nafotil pár obstojných záběrů. Společně se mnou přišla i má asistentka, fotografka a především manželka, takže jsem snad působil i důvěryhodně :-) Naše první kroky vedly do tajemné kobky v jedné z Malostranských zahrad, kde mám svůj oblíbený přírodní atelier. Fotíme pár portrétů a celých postav, Martina po celou dobu na mě působí velmi zajímavě jak typově, tak výrazově, konečně se mi jí podařilo rozesmát a zachytit vše do záběru :-) Po 45 minutách máme nafoceno a přesouváme se na posledních 10 minut na Kampu ke Karlovu mostu, kde se mi opět podařilo Martinu rozesmát a vzniká i nejen podle mého názoru ta nejpovedenější fotka z celé série. U Metra se rozcházíme a já tuším že jsem prožil jedno ze svých nejzajímavějších focení. Martina je nejen velmi fotogenická a krásná, ale zároveň upřímná, milá a kamarádská. To vše završuje svým profesionálním přístupem. Všem ji mohu vřele doporučit ke spolupráci. Myslím si, že Martinu zdobí oproti jiným modelkám také přirozená krása i když je nenamalovaná. Děkuji a těším se na příště :-)

Dan Skoček

Moooc prima modelka.... Marti jak to děláš, že fotky vyjdou vždy skvěle ? ....

pepa
  • pepa
  • 20. 05. 2008 10:18

Martina je krasna mlada a sympaticka slecna - modelka.. Foceni s ni je fajn, i proto ze nezkazi zadny napad. Je ochotna se vysplhat treba ve strevickach na nevyssi kopec siroko daleko :) V neposledni rade musim napsat, ze je spolehliva a domluva s ni byla naprosto bezproblemova.. Foceni s Martinou musim vsem jen doporucit..
Diky .. :)

Dan Skoček

Martina je krásná, milá, přirozená a inteligentní modelka. Marti díky, bylo to fajn. Přeji hodně úspěchů !

Joska
  • Joska
  • 14. 10. 2007 12:04

Hodnocení člověka má vycházet z toho co dává,né z toho co je schopný získat.Myslím že všichni fotografové kteří měli příležitost s Martinou fotografovat mi dají za pravdu že tento citát,jehož autorem je Albert Einstein,je přesný,Martina do fotografování dává opravdu všechno.Hodnotím tedy na plný počet,jako modelku i jako osobnost.

jardan

Krása, inteligence, pohoda, osobnost, talent, invence, sex appeal... jediné co můžu dodat - uričtě se těším na příště a... Ti pode mnou nekecali :o)))
díky Marti

horychv

Moc milá holka a modelka se spoustou nápadů. Výborně se s ní domouvá a dá se ni 100% spolehnout. Můžu ji všem doporučit a jak řekl Vít, čeká ji určitě skvělá budoucnost profesionální modelky.

Vít
  • Vít
  • 28. 12. 2006 15:00

Martina má před sebou budoucnost skvělé profesionální modelky - pózuje a spolupracuje velmi profesionálně, výborně se s ní spolupracuje.