Karel Bělka

Upřímně doporučuji, moc příjemná spolupráce, profesionální přístup, focení mě bavilo, děkuji, Karel

JADO
  • JADO
  • 23. 05. 2020 12:15

Vřele doporučuji. Příjemná a kreativní modelka. Radost spolupracovat.

Radim Bělíček

Netřeba slov. Ten kdo s Ivčou fotil , už to ví. Těm ostatní velmi doporučuji. Naprostá profesionálka, perfektně připravená a velmi milá modelka. Já jen doufám, že budu mít tu čest ještě někdy s Ivčou fotit.

JanWphoto

Skvela spoluprace, dekuji a doporucuji.

blasi
  • blasi
  • 20. 09. 2016 19:59

Ivca ma profesionalny pristup, komunikacia na profesionalnej urovni, rychla a jasna dohoda. Vsetko prebehlo super, bez problemov. Kvalitna spolupraca:)dakujem pekne za pozovanie aj na netradicnych miestach:)Bola sranda :)Jano:)

DOPLNENIE
S Ivcou som fotil uz aj druhykrat. Absolutna profesionalita. Rychla dohoda, dohodnute detaily, bezproblemova komunikacia a praca. z druheho fotenia ide jedna fotka do pripravovaneho kalendara na rok 2017.:)

polanda

Děkuji za úžasné focení

Ladislav (14960)

Opravdu je zde všechno napsáno. Ivča je zkrátka dokonalá, profík. Nenapadá mě nic co bych jí mohl vytknout, z mojí strany naprostá spokojenost. Nezbývá než poděkovat a doporučit.

kaprsong

Krásná,milá a spolehlivá profesionálka.bylo mi potěšením si spolu zafotit.moc děkuji

Karel (15675)

Asi tu už není nic co by zde o Ivče nebylo napsáno, takže by se to dalo shrnout do jediného slova PROFESIONÁLKA.
Ale nedá mi to - krásná, veselá, příjemná, spolehlivá a profesionální přístup i při foceni s amatérem jako já, takže ještě jedno slovo - DĚKUJI.

aaafoto

Ivča je skvělá, krásná, šikovná, milá, zábavná, sportovní, v pohodě. Tak zase...

Jurach

Nechci se tu rozepisovat, jak dokonalá je Ivana, jak souměrnou vysportovanou postavu má, jaký má odzbrojující pohled svýma zelenohnědýma očima. O tomhle všem vypovídají její stávající fotografie.
Ivanka je především profík modelka s velkými zkušenostmi. Stačí jí naznačit záměr a ona ho bez ptaní čapne a přetvoří do nádherné pózy a tím použitelné fotky. Pózování ji baví, přemýšlí nad ním a nebojí se zkusit i nové věci :) I když na svých fotografiích může vypadat rezervovaně, ve skutečnosti je usměvavá bytost a fajn ženská. Alespoň mě s ní bylo moc dobře. Ivanko děkuju za včerejší super focení, zamiloval jsem si Tě !! J

René (69704)

Ivana se focení věnuje opravdu celá. Perfektní jednání, na focení přijela maximálně připravená. V exteriéru jsem ani jednou neslyšel ne nebo to nepůjde jako odpověď. Dáma s elegancí a citem pro výraz, která se nestydí. V neposlední řadě s velmi pestrým šatníkem. Focení s ní je opravdové potěšení, jelikož se mu obětuje opravdu celá. Již se těším na další společné focení.

Ladis007

Úžasná... a vše již bylo řečeno...:))

jirka.p

Luxusní focení! Krásná a pohodová modelka. Naprosto bezproblémová komunikace, profesionální přístup. Děkuji za fajn odpoledne.

Vít Kovalčík (Blackx)

Naprosto skvělá a pododová profesionálka! Jednoduchá a přesná domluva, krásná postava, vynikající pózy, velmi dobré (vlastní) líčení, ... ani pokyny nejsou potřeba, fotogorafovi stačí jen mačkat spoušť :) Tolik dobrých fotek z jednoho focení jsem snad nikdy neměl. Děkuji za spolupráci a rozhodně můžu doporučit všemi deseti!

Kipp
  • Kipp
  • 12. 08. 2011 10:48

Ivča naprosto úžasná modelka,perfektně připravená a naprosto spolehlivá.Její profesionální přístup a dokonalé pózy potěší každého fotografa.Všem fotografům doporučuji tuhle krásnou,milou a profesionální modelku . Velmi rád se domluvím na dalším focení. Děkuji za velmi příjemné fotoodpoledne.

Paladin

IVANKO!!! DĚKUJI ZA ÚŽASNÉ FOCENÍ...PRO VŠECHNY OSTATNÍ: pokud chcete pracovat s opravdu výjmečnou modelkou, pak Ivanka je jedna z nelepších modelek se kterou jsem měl tu čest pracovat...na focení přijela přesně po rychlé domluvě a na čas!!! Přijela perfektně připravená a její nemalé zkušenosti, neuvěřitelný půvab a dokonalá postava, udělaly z mých průměrných fotek něco nadpozemského...A TO VŠECHNO JEN A JEN DÍKY NÍ...JEŠTĚ JEDNOU DĚKUJI A TĚŠÍM SE NA DALŠÍ SPOLUPRÁCI!!!

M&D
  • M&D
  • 21. 04. 2010 20:51

Škoda slov, ta holka je prostě perfektní :-)

steakman

Ivča je hotový anděl s ďáblem v těle. Je to děvče, které i polochcíplého fotografa probudí k životu a její přístup k fotografování ho donutí rozvíjet své nápady i aktivitu. Už dlouho jsem si tak dobře nezafotil. Pamětníci FP jistě pamatují skvělou slovenskou modelku, všemi oblíbenou Ewku, která již bohužel není mezi námi. Byla jedna radost s ní fotit. Tak to znásobte dvakrát a to je IVČA! Opravdu je takových modelek málo. Raději zaplatit této modelce, než se formou TFP trápit se znuděnými amatérkami ...

Xenon
  • Xenon
  • 27. 10. 2008 22:07

Focení s Ivčou byla noční rychlofka, trošku netradiční, občasné publikum, ale stálo to za to,
už se těším, až noční fotky poladíme k dokonalosti :-) A hlavně až na to bude více času :-)
Skvělá modelka, co už o focení něco ví a nepotřebuje příliš pokynů co dělat :-)