Bgg
  • Bgg
  • 10. 06. 2014 13:44

Mohu jen doporučit, přesná, spolehlivá, připravená a příjemná :-)

Hery
  • Hery
  • 01. 05. 2014 19:29

Radka je jak je tady několikrát napsáno velmi spolehlivá, příjemná a fotogenická modelka, mohu jen a jen doporučit, děkuji Ti Radko, bylo to skvělé focení.

Tom-art

Již naše druhé focení a první v interiéru.
Vše dopadlo naprosto parádně, rychlá domluva, dobrá připravenost a dochvilnost.
Radka je velice příjemná, sympatická, fotogenická a kreativní modelka.
Zda některý fotograf hledá spolehlivou modelku, tak Radka je ta pravá, vřele doporučuji.
Děkuji za příjemné focení a již nyní se těším na další spolupráci.

Děkuji
Tom

Martin Ženíšek

Radka se mi přihlásila jako modelka na workshop - akt. Byla s ní rychlá bezproblémová domluva. Samotný workshop se díky ní stal pohodovou záležitostí. Rozhodně mohu tuto dívku doporučit na jakékoliv focení nebo workshop. Takto profesionální práce se na tomto serveru málokdy vidí. Děkuji za sebe, Renču vizážistku i ostatní účastníky workshopu

Lumako

100% chvála..............
Díky Luboš

Orin
  • Orin
  • 08. 03. 2013 22:40

Radka je sympatická, příjemná a hlavně šikovná a trpělivá. Přímá a jasná dohoda, nikde žádný problém. Mohu jen doporučit. Děkuji za focení.

Orin
  • Orin
  • 08. 03. 2013 22:39

Radka je sympatická, příjemná a hlavně šikovná a trpělivá. Přímá a jasná dohoda, nikde žádný problém. Mohu jen doporučit. Děkuji za focení.

Orin
  • Orin
  • 08. 03. 2013 22:37

Radka je sympatická, příjemná a hlavně šikovná a trpělivá. Přímá a jasná dohoda, nikde žádný problém. Mohu jen doporučit. Děkuji za focení.

naha.cz

Raduš, děkuju za spolupráci :) Bezva sympatická holka, co dodat, za mě dobrý :)

naha.cz

Moc příjemná a sympatická, co jsme dohodli, to bylo. Tolik doporučení tady čtu, co dodat, u mě taky dobrý :)

Chorche (32419)

Rychlá domluva, profesionální přístup, příjemná atmosféra.....díky díky díky....mohu jen DOPORUČIT!!!

JanWphoto

Skvela spoluprace, dekuji Jan.

Paul7
  • Paul7
  • 02. 02. 2012 11:35

Profesionálka v každém ohledu - perfektně pózuje, skvěle připravená a spolehlivá. Když si k tomu připočtete, že Radka je více než zábavná, milá a stále s úsměvem na tváři, našli jste dokonalou modelku a věřte, že focení si nejen skvěle užijete, ale i výsledek tomu bude odpovídat. Všem mohu jedině doporučit :-) !

Couperfield (4856)

Pokaždé, když tě potkám, mám skvělý den, odvedeme dobrou práci a běží všechno jako na drátkách. Skoro bych si s tebou otevřel e-shop :-) Díky, Radunko, za další fajn den.

dialektik

Radce jsem zajistil a zaplatil nocleh včetně snídaně, zaplatil jsem ji honorář, který požadovala a nakonec mně po půl roce napíše referenci, že jsem zneužil její důvěřivosti.
Tak tohle by mohla napsat snad modelka, která by fotila poprvé nebo podruhé a měla hodně malé zkušenosti, ale rozhodně ne někdo takový jako Radka.
Fotilo se mně s ní dobře - to nemohu popřít, ale její chování je chování uražené puberťačky se kterou není žádná rozumná řeč.

Barbora P.

Radko, diky moc. Perfektni modelka, skvela domluva. velmi dobre pozuje. Diky ze jsi prisla:)

JLighting

Radko, dost jsme toho probrali, mimoděk i fotili, ale ještě je co probrat a dofotit. Naprostá pohoda při focení a klid, úžasné. 100% profesionalita u které není problém se těšit na další společné focení. Radko děkuji.

jbfoto(Jirka)

Radko, konečně jsem přidal fotky, díky. Bylo to fajn. Všem mohu Radku jen doporučit. Fotili jsme jen tak, takový tréninkový fotoworkshop s pár lidmi. Trpělivost Radky byla příkladná:-). Tak zase někdy!

Couperfield (4856)

Znásilnili jsme ji, zmlátili, svlíkali a oblíkali, strkali do sprchy a do postele, nutili se prát a řvát. A pak s námi šla ještě na ham a burgr. Nikdy mě nenechala ve štychu a je to šikovná, skromná, milá dáma, která se vždycky snaží vejít do toho co po ní chcete. A krásná je velmi :-)

sladeka

Raduska je nejen velmi krasna, prijemna a naprosto spolehliva, ale navic ma i trpelivost se zacinajicim fotografem jako jsem ja :-) Foceni bylo velmi prijemne a proto mohu Radusku jen a jen doporucit !