Martin Ženíšek

Focení s Evi jsem měl čest v rámci jednoho malého konkurzu na další focení. A musím říct, že bylo velmi uvolňující, pohodové a profesionální. Evča přišla skvěle připravená a focení dopadlo velmi dobře. Už teď se těším na příští focení.

Couperfield (4856)

Moc fajn slečna, trpělivá, dříví na sobě nechá štípat, šikovná, prvně jsme se viděli a vyloženě mi sedla, krevní skupina podle mého gusta takže za mě sto bodou :-) Děkuji Evi a snad se podaří i to další.

JAN (9)

Krásná,úžasná,dokonalá...a absolutně v pohodě holčina..je radost jí fotit,má super tělo a pohled.Rozhodně doporučuji !!!

vendys

je úžasná nemám slov...;o))) a klidně si to kdykoliv zopakuji

Frantysek

U téhle slečny není co řešit - naprosto pohodová spolupráce, rychlá domluva, fajn atmosféra. Eva rozhodně patří mezi modelky se kterými si focení rád zopakuji. Přestože jsem na přípravu neměl moc času a do focení jsem šel spíš jen abychom se seznámili, vzniky super fotky za které jsem opravdu rád.

minjos

Nase dalsi foceni bylo super. Perfektni domluva, naprosta spolehlivost. Evca je velice vnimava a zapalena pro fotku a to je treba. Diky Evi a tesim se zas.

D.

Zdenda (35501)

Poprvé jsem vlastně sám fotil se dvěma slečnama najednou a tak jsem z toho měl docela obavy. Evča i Kristi jsou obě naprosto úžasné, příjemné a nádherné modelky a tak snad všechno dopadlo ke spokojenosti všech. A to hlavně díky jim. Mně stačilo jen cvakat a cvakat. Díky moc, bylo to super. Jo abych nezapoměl. Domluva rychlá, věcná, co se domluvilo, to platilo :-))

minjos

S Evcou byla super domluva a vyborna spoluprace. Prijela pripavena a foceni bylo super. Sand nevadilo trochu spiny kolem, ale byla to nutnost :D.

D.

JiB
  • JiB
  • 15. 06. 2010 19:10

Ewík,
je modelka, která se pro dobrou fotku třeba roztrhne. Dochvilná, spolehlivá, usměvavá, i když z mé strany byl drobný problém Evču to v žádném případě nerozhodilo, včerejší focení proběhlo v naprosté pohodě a dobré naladě. Pokud chcete pozitivně naladěnou modelku Ewík je ta správná volba pro vaše fotky.

P.S. Eva je v kategorii GLAMOUR jako ryba ve vodě, vždy svůdná a sexy.

gos
  • gos
  • 07. 04. 2010 09:03

Eva je šikovná a spolupráce s ní byla příjemná. I když jsme fotili v ne zrovna teplém počasí, byla Eva obětavá a vstřícná. Je hezká a nadaná a mohu jen doporučit. Díky a těším se na další společné(á) focení, doufejme za lepších podmínek.

samaritan (28644)

Hokejová a fotbalová fanynka Ewík je opravdu moc milá, spolehlivá, vstřícná a skromná holčina, která si s sebou přivezla obrovskou tašku všeho možného a nemožného, ale nejhezčí je stejně hambatá. o) Díky za výbornou spolupráci. Vřele doporučuji všem ostatním!

Vladimír (2)

Jsem rád když mohu spolupracovat s někým, kdo je tak spolehlivý, fotogenický a stále pozitivně naladěný, jako Eva. Budu se těšit na další spolupráci...:-)

Zdenek9001

Velmi příjemná, zajímavá a hezká slečna. Perfektní příprava a výborná spolupráce, vřele doporučuji všem. Těším se na další focení. Naprosto spolehlivá.

prokys

Fotili jsme s minimální připravou v mrazu, zimě a šeru. S Evčou byla rychlá domluva a výborná spolupráce. Focení s ní lze jen doporučit.

Gianni Russo

Moc spolehlivá a zájimavá...dobra spolupráce