Skarlet

Pavel je opravdu profesionální fotograf, se kterým je velká radost spolupracovat. Příjemný, zábavný, spolehlivý, řeč s ním nikdy nestojí.

Byla jsem příjemně překvapena při rozboru fotek na kalibrovaném monitoru. Jde vidět kdo a jak dělá opravdu kvalitní fotky a taky jakou si dá práci s úpravami. Opravdu všechno vidíte a proto si troufám říci, že je to PROFESIONÁL na kterého se vždy obrátím a rozhodně vždy a všude doporučím!

S sebou domů jsem dostala vytištěné fotografie, které jsem si vybrala a které Pavel upravil (podotýkám rychloúpravou) ale nepřipadalo mi. Strávil nad tím dost času a všechno dělal RUČNĚ. Žádný filtry ani nic takového.
Je úžasné, jaký rozdíl to je. A když vidíte jak se tím jak který fotograf ,,mazlí" Pavel rozhodne ano! A proto je jeho práce tak dokonalá a fotky famózní a přirozené!

Fotky mám luxusní a jsem ráda, že jsme mohli spolupracovat! Budu se těšit na další focení. A holky rozhodně by jste s Pavlem měli navázat spolupráci je Skvělej.

Díky za všechno!!!
Zlata Danková
""

R-Mik
  • R-Mik
  • 13. 11. 2017 10:28

Milí přátelé,
dovolte mi, abych se s vámi podělila o tak překrásné zážitky z našeho společného (již čtvrtého) focení a určitě nebude poslední. :)

To snad ani slovy nejde popsat a vyjádřit jaký úžasný fotograf, ale i člověk Pavel je. Pokud hledáte fotografa a nevíte pro jakého se rozhodnout – věřte mi, Pavel patří mezi TOP fotografy.

Mám velikou zkušenost s foto-modelingem, věnuji se focení několik let, spolupracovala jsem s mnoho fotografy, ale opravdu, věřte mi, žádný nesahá Pavlovi ani po kotníky! A víte proč? Protože od prvního příchodu do jeho ateliéru se vám věnuje na 100%, je velice přátelský a vše vám podrobně, opravdu velice podrobně, vysvětlí.

Kdo má problém s nervozitou (nebo má obavy jaké focení bude) věřte, že nebudete vědět ani jak a nervozita z vás spadne! Tím jak je velice komunikativní, milý a otevřený, vás dokáže tak uklidnit, že opravdu nebudete ani na moment nejistí. Svým přístupem vám dodá sebevědomí a výsledné fotografie vás v tom naprosto utvrdí! :)
Až je uvidíte budete velice překvapeni výsledkem – ani já jsem nečekala až takové profi fotky, jsou naprosto famózní a kouzelné! Pavel prostě dokáže zachytit krásu, která ve vás je! :)

Při focení byla moc příjemná atmosféra. Pavel vás dokáže nejen uklidnit a zvednout sebevědomí, ale i nabít pozitivní energií, takže odcházíte domů spokojení a s úsměvem na tváři. :)
Pavel by měl být vzorem pro všechny fotografy, protože tak, jako on, přistupuje k modelce málokdo a jestli si myslíte že přeháním, tak nepřeháním! Poté, co vyzkoušíte focení s tímto fotografem, už nebude chtít fotit s jiným! Bude vám chybět od ostatních fotografů přístup s kterým k vám přistupuje tento fotograf.
Nejde opravdu jen o focení – jeho práce je daleko obsáhlejší než si vůbec dokážete představit a jeho cílem je, abyste spokojení s výsledkem byli především vy a věřte mi, že budete! :)

Odpusťte mi malou kritiku společnosti, ale opravdu hodně fotografů se chová k modelkám hnusně. Nejen, že vás kolikrát ponižují a srážejí sebevědomí, ale i jejich arogantní přístup je mnohdy velice zarážející. Jsem smutná z toho, jak to v dnešní době funguje, ale zároveň jsem velice šťastná, že jsem měla to štěstí najít tohoto fotografa.
Moc, opravdu moc Ti děkuji za včerejší focení a budu se těšit na další spolupráci. :)

Přeji Ti mnoho úspěchů, Pájo!

KristyS

Včera proběhlo mé první focení s tímto panem Fotografem, záměrně píšu velké F, protože je opravdu namístě. Jedním slovem WOW....., nicméně Pájova včerejší práce si zaslouží detailnější popis. :)

Nejen, že je Pája gentleman, který se po celou dobu focení snaží modelce focení zpříjemnit. Je navíc velmi milý, starostlivý, upovídaný a zábavný. Snaží se dělat vše proto, aby se s ním modelka cítila příjemně a opravdu mu to vychází. Už jen po příchodu do jeho ateliéru se nejde cítit špatně. Ateliér je krásný a výborně zařízený.

Kromě jiného má jednu ohromnou vlastnost, do každého záběru dává maximum, každá jeho fotka je předem promyšlená. Pro dokonalou fotku je schopný udělat vše, na každé fotce si dává nesmírně záležet. Je tedy nemožné nepřipadat si na jeho fotkách jako kráska. Už teď vím, že fotky jsou božské.....moc se na ně těším ;)

Focení jsem si natolik tolik užila, až mi přišlo, že hodiny strávené v ateliéru až příliš rychle utekly...Pokud chcete mít dokonalé fotky od profesionála, neváhejte Páju kontaktovat, je to člověk na své místě a je na něm vidět, že focení pro něj není jen práce ale hlavně zábava.

Focení s Pájou berte všemi deseti. Já osobně na něj nedám dopustit a jsem šťastná, že jsem pro svůj začátek narazila právě na Páju, který mi nabídl pomocnou ruku.

Prostě a jednoduše Pája stojí jak za investici času, tak i za investici finanční, vše co do něj investujete se Vám mnohonásobně vrátí. DOPORUČUJI a WOW :*

Děkuju Pájo

Valeri Angel

Pavel je jeden z posledních gentlemanů na téhle planetě. Focení s ním mě naprosto nadchlo a to už toho mám nafoceno opravdu hodně. Člověk se nenudí ani minutu a naučí se spoustu nových věcí. Velmi komunikativní mladý muž s kterým nebudete trpět trémou, nebo mít pocit, že vás někdo chce okukovat. Již teď vím, že fotky od něj budou prostě nádherné. Je vidět, že jeho profese je pro něj zároveň i koníčkem a že pro fotografii žije. Každá žena si na jeho fotografiích musí připadat krásná, protože jeho dovednosti modelku správně nasvítit jsou famozní. Bude mi ctí s ním opět kdykoli spolupracovat. Děkuju Pavle :)

skilly

fajné focení, pohodový člověk se smyslem pro humor a hlavně dvojsmysly... :D můžete se spolehnout, že budete mít pěkné fotečky a na všem se s Pavlem domluvíte! zakládá si na detailech při úpravě společného díla. doporučuji a přeji spoustu spokojených modelek a hlavně ať jsi se svou prací spokojený Ty Pavle! a spoustu příležitostí a možností svou práci jen a jen zdokonalovat! hodně štěstí a děkuji! :)