Mikola

Byl jsem sice pouze jeden z roje fotografů na akci F-pátračky v Č. Krumlově, času málo, prostor žádný :-) přesto si dovoluji říci, po mnohaleté zkušenosti s focením aktů, že Denisa patří k tomu lepšímu v této branži. Díky Deniso za úžasné tornádo póz ! :-) Užil jsem si to. Mikola

Jozue
  • Jozue
  • 06. 11. 2015 16:22

Profesionální, pružná, s dokonalým tělem, zajímavá, plná nápadů a chuti do focení. Co se tak asi fotograf může přát? Lituji jen, že jsme měli na naše focení relativně málo času. Mohu doporučit všem kolegům.

Fotopátračka

Rozhovor s Denisou v rámci cyklu "Fotopátračka představuje": www.fotopatracka.cz/i/predstavujeme-modelku-denisa-strakova-335

1Karel (17985)

Bezva kočka a parťačka,,,,,elitní modelka. Dík Karel

walsh
  • walsh
  • 04. 05. 2015 15:27

Vždy skvělá, připravená, přesná. Pózy, pohyby, výrazy dokonalé. Denisa je spolehlivá NEJmodelka ;) Jistota skvělého focení a výsledku!

Gabretus

Denisa je profík, ve všem, dokonale připravená, příjemná a nepřehlédnutelná osobnost.

Jaroslav Koudelka

Byla to obrovska radost pracovat s Denisou. Dokonala profesionalk a velmi prijemna pri praci! Vysoce doporucuji.

zve
  • zve
  • 18. 01. 2015 21:18

Skvělá modelka, úžasný člověk. Spolehlivá, kreativní, ochotná, vstřícná. A k to mu i přátelská se smyslem pro humor. Děkuji Ti Deniso

Barbora P.

Dekuji za foceni a profesionalni pristup. Doporucuji.

Canton

SKVĚLÁ MODELKA!!!!!!! DOPORUČUJI VŠEM!

pozar
  • pozar
  • 20. 10. 2014 09:30

Krásná a smyslná,super focení s úžasnou postavou a línií.
Doporučuji .

Chris Lawyer

Krasna, uzasna a velmi zajimava modelka.
Foceni s Denisou bylo fajn a urcite doporucuji!

RedBart

Krásná, akční, přirozená, nápaditá, ........... Jedním slovem úžasná.Vše je zde již 1000x napsáno, mohu se jen připojit a plně souhlasit!

zman.r

Profesionálka každým coulem. Spolehlivá a prostě úžasná. Většina " modelek" by se od ní mohla učit. Rád s ní zase budu pracovat.

Kenning

Foceni s Denisou bylo opravdu skvělé .
Je to žena mnoha tváří a póz pohybově velice nadaná plná života focení ji baví a vás sní bude bavit také.
Její profesionální ale zároveň přátelský přístup ve vás i ve vašich fotkách zanechá pocit smyslnosti vášně odvahy a ženské sexuality .
Určitě rád zopakuji.

mako
  • mako
  • 08. 08. 2014 23:59

Denisa je výborná modelka a moc fajn člověk. K focení má profesionální přístup,ale zároveň jí to baví: Je radost s ní spolupracovat.

davidblaha

Deni je krásná, charismatická, pohybově a výrazově nadaná modelka, které velmi záleží na výsledku na dobré fotce. Perfektní domluva a příprava na focení akční, hravá, nespoutaná. Moc děkuji.

Véna
  • Véna
  • 27. 01. 2014 11:56

Díky za skvělé focení - byla to zábava a uteklo to jako nic :-) A k tomu rychlá a bezproblémová domluva - jsem nadšen! ;-)

vlk_73

diky moc za vynikajici foceni, velka parada, nevim moc co dodat abych se neopakoval - ale minimalne vyrazy zminit musim, skvele a uzasne! a navic absolutne profesionalni pristup, moc se tesim na priste!

JanWphoto

Pohybove nadana, skvela spoluprace.