Monika L.

Dnešní focení s Luckou bylo perfektní. Spolupráce opravdu na jedničku. Všem moc doporučuji. :o)

Špeldin

Lucku mohu jedině moc doporučit, skvělá spolupráce, super domluva, před objektivem úplně nejvíc super, takže jsem maximálně spokojen :) Určitě chci spolupracovat nadále ;)

dialektik

Po dvou měsících jsem si opět udělal čas na fotografování. A po tak dlouhé přestávce jsem měl natolik velké štěstí, že jsem mohl fotografovat právě s Lucií.
Nejen, že tak krásných a půvabných dívek je málo, ale ona je navíc vnímavá a inteligentní a k tomu ještě před objektivem se chová, jako kdyby se před ním narodila.
Několikrát jsem jí chtěl poprosit, aby udělala to, či ono, ale než jsem to stačil vyslovit, tak mnou myšlenou pózu již Lucka zaujala. Nevím, buďto umí číst myšlenky a nebo (a to asi spíš) je to prostě v ní a pro objektiv je doslova stvořená.
Škoda jen, že to uteklo tak rychle, ale důležité je, že jsme nafotili to, co bylo třeba.
Přeji ti Luci moc štěstí jak při focení, tak i v osobním životě a doufám, že to dnes nebylo naposledy, co jsme spolu fotili. Měj se moc prima a díky! :-)

Miloš

Mohu se jen opakovat.
S Luckou domluva na rychlo ale super.Foceni velmi příjemné,je videt i profesionalita ,co vic si fotograf může přát.Samozdřejmě Lucka je opravdu moc krásná ,pohodová takže foceni utelo až moc rychle.Za sebe mohu jen a jen doporučujit....
M.

dohmat

Lucka je moc sikovna a prijemna modelka. Ocenil som velmi rychlu komunikaciu a spolahlivost. na fotenie doviedla este svoju kamaratku, tak to prebiehalo o to veselsie :) rad v buducnosti zopakujem.. Dakujem ;)

XF 15
  • XF 15
  • 15. 11. 2010 11:06

Je vždy radost fotit s modelkou, která je krásná perfektně připravená, dokáže přesně vystihnout co se do dané fotky hodí a pak, stáčí jen mačkat spoušť. Dík za krásné fotky.

krab
  • krab
  • 11. 10. 2010 14:50

Nejen krása ctí tuto slečnu ale i spolehlivost a upřímné příjemné vystupování.Navíc 100% připravená. Prostě radost spolupracovat. Moc dík za příjemné odpoledne. P.

jdphotography

Perfektní domluva a velmi příjemná spolupráce s touto modelkou. Focení bylo pohodové a budu jen rád, když budu mít možnost s touto modelkou opět fotit:)

mv
  • mv
  • 12. 01. 2010 01:30

Sympatická a moc příjemná slečna, díky a těším se na případnou další spolupráci :)

Valkýra

:-) Lucie, to je poupátko, které rázem rozkvete. Jako fotografka mohu vřele doporučit, já si ji určitě zamlouvám už teď .Jako vizážistka mohu napsat, nádherná pleť, moc dobře se mi líčila i oblékala, protože má postavičku jako lusk! Takže já jsem byla moc spokojená a mohu už jen poděkovat. Děkuji Lucko:-)

elajza:)

Krásná,milá a fotogenická modelka:)