foto-s

je to prostě supr dívka,již po několikáté focení bylo super

dodo (18843)

Tato slečna, má nejen překrásné tělo, ale focení s ní je opravdu pohoda a zážitek.
Díky Kačko

Vít Kovalčík (Blackx)

Už třetí focení a zase super! Protože se novým zápisem do knihy maže starý, tak níže kopíruju moji referenci z prvního focení, která pořád platí :)

Naprosto profesionální přístup a domluva! A focení samotné taky skvělé, Katka má nejen krásnou postavu, ale je pohybově nadaná a dokáže být elegantní v kdejaké krkolomné póze. Doteď se divím, že má tak málo referencí... foťte, foťte, můžu doporučit všemi deseti :)

Jan Strnad

Katka je prostě skvělá! Nádherná postava, perfektní vizáž, skvěle pózuje a má výraz a je prostě fajn. Děkuju Katko a doufám, že budeme brzo zase fotit.

davidblaha

Katka je šikovná, shopná modelka s krásnou postavou. Jednoznačně ji doporučuji.

fotorado

Doporučuji.
Katka je profesionálka... krásná, spolehlivá,kreativní, sama zvládne kvalitní vizáž. Jsem rád že jsem ji mohl fotografovat. Moc děkuji za spolupráci a těším se na další.

Radius

Stejně jako pěkná řádka fotografů přede mnou, i já musím Katku jen chválit,chválit a chválit :) Pohodová domluva, spolehlivost a připravenost je u ní samozřejmostí a když přidáte veselou povahu a spoustu energie, které má Katka na rozdávání tak je na světě prakticky dokonalá modelka :) Děkuji za bezvadné focení.

petras125

Psát další pozitivní recenzi (jednu už jsem psal po našem prvním společném focení) by bylo nošením dříví do lesa. Podepisuji se pod vše pozitivní, co je psáno v předchozích recenzích - Katka je modelka ideálně krásná, ideálně zodpovědná, ideálně nadaná, ideálně ..... prostě jednička.

Dusab
  • Dusab
  • 10. 12. 2012 07:36

Z původně planovaného castingu se vyvinulo hodně zajímavé focení. Mimochodem, Kateřina je prototyp dokonalé modelky, když pominu, že je to půvabná dáma, je třeba zdůraznit odpovědnost, zájem o focení, ochotu, dochvilnost, skvělou přípravu a obrovské množství energie a nadšení co do focení vkládá....
Moc rád se s ní domluvím na další projekty. Díky.

Dan Cvakálek

Katka je velmi půvabná a pohybově nadaná slečna, domluva byla rychlá a vstřícná!
Focení i následný pokec naprosto bez chyby :-)
Katku samozřejmě doporučuji a hlavně děkuji!
S úctou
Dan

http://superfotograf.rajce.idnes.cz/20120926_Katka_R/

petras125

Přidávám rád Katce další pozitivní recenzi. Katka je veskrze pozitivní tvor, s chutí do focení, krásná holka vybavená super postavou, je dáma i sportovní typ současně - prostě ideální modelka. Oč bylo naše první focení kratší, o to více se těším na pokračování.

Vici FOTO

Krásná dívka s krásným úsměvem :) Pohybově nadaná, se skvělým pózováním a výdrží, je pro každou srandu. Děkujeme s kolegou za příjemné focení.

3DArt
  • 3DArt
  • 17. 07. 2012 11:56

Katko, Tva promena v egyptanku a vubec vesely a vstricny pristup k foceni mne nadchly, diky za super spolupraci. Jediny duvod, proc nevyuziju vsechny povolene znaky pro pochvalnou referenci je, ze Te chci zcela nesobecky pouze pro MA foceni!!!