LUMA PHOTO

Terka je krásná mladá slečna, se kterou se neskutečně skvěle spolupracuje. Profík jak má být. Focení proběhlo na 120%, dorazila přesně, výborná domluva a úžasná atmosféra, kterou vykouzlila svým úsměvem. Zkušeností má na rozdávání. Už teď se těším na další focení. Přeji hodně úspěchů. :)

Robert

Bylo mi ctí pracovat s někým tak milým, inteligentním a navíc s profi přístupem, jako má Tereza !!

miRECta

Terezka je velmi mila slecna. Rychla dohoda, dorazila nacas.
Je moc sikovna krasna a fotogenicka. Na iskru v ociach a na fotkach vypada ako panenka a je s nou sranda. Vrelo doporucujem, a zaroven Ti Terka dakujem , uzil som si to !!
A uz sa tesim na buduce.!

kukak
  • kukak
  • 16. 02. 2014 18:56

Nezlomí ji ani zima ani hlad!!! Prostě Terka! Děkuju!

Lenka Hájková

Terka byla moji motivaci k pokracovani ve foceni a po douhe dobe jsem se u modelky nespalila a narazila na charakterni a spolehlivou slecnu. Takze dekuji za profesionalni pristup a vesele a produktivne straveny cas :)

Pablo R.

Příjemná, sympatická modelka s krásným úsměvem. Doporučuji

Kipp
  • Kipp
  • 17. 07. 2013 20:54

Terka, to je krásná ,milá modelka s andělskou tváří. Výborná ,rychlá domluva, perfekně připravená.Focení v pohodové atmosféře a úplně bez chybičky.. Určitě jsme se neviděli naposled . Všem musím jen a jen doporučit.

Miloš

Souhlasím se všema referencemi ,Terka je milá, usměvavá, pohodová krásná slečna ,radost s ní fotit..
Děkuji za velmi pohodové focení .
M

animax

POZOR! Velmi návyková a omamující. Doporučuji využít pouze v případě odborného dozoru a nebo jen s velkými zkušenostmi!

Vici FOTO

Děkuji za druhé příjemné focení, Terka je nejen výborný model, ale i společník na pohodové focení, zábavu a realizaci nápadů. Ostatním jen doporučuji.

animax

Terez není hlavně ufňukánek, ale velmi příjemná a usměvavá. Vypadá velice dobře nejen na fotkách, ale i v reále. Díky a zas brzy!

XF 15
  • XF 15
  • 14. 09. 2012 17:34

Děkuji za pohodové focení a hlavně za krásné fotky.

Vici FOTO

Krásná mladá slečna s úžasnými vlasy a výborným pózováním. Oceňuji výbornou domluvu a nadšení pro focení. Budu rád, když se focení zase někdy zopakuje!