Přeskočit navigaci
Gio®Gio
  • Prohlédnutí: 711
    Hodnoceno:0
  • 0
    oblíbena
  • 0
    bodů

Poznámka:

stoji za rozklik Gio®Gio Photography on Facebook : http://www.facebook.com/somolanyi

TAGy:

konecne vo svojom


Beja
Perfektne, aj ja chcem taku fotkuuu...:)))

nahlásit

Gio®Gio
Co znamena furtak?:-) Neviem, ci som furtak, pretoze nepoznam vyznam tohto slova...

nahlásit

reina
perfect

nahlásit

Gio®Gio
HO!!!...jedenast??? Tak to tu este nebolo:-)))...ze dakujem...

nahlásit

Fiki
Ty toho nakecáš kvůli jedné 9. Nechápu, co to má s touhle fotkou. Ale mí šéfové mi dávaj dost volnost, protože vždy je vše dokonale hotovo. To kdyby tak fungovalo na českých ministerstvech, to by byl ráj. :-)
A jinak "necivilní" atmosférou se myslí jakákoliv atmosféra, která není všednodenní. Že ty jsi furťák, když jako necivilní vidíš jen uniformu? To pak i vysvětluje, že jsi zvyklý si myslet, že se všichni kolem tebe flákaj. :-))))) Jinak na rozdíl od obvyklých klišé, právě většinou EU úředníci dělají běžně až do večera.
Jsem zvědav, co na mě "najdeš", když ti dám třeba zase příště 9. To se třeba dovím, že jsem skinhead nebo komouš. :-)))

nahlásit

Gio®Gio
Ok, nabuduce obleciem modelku do uniformy, do ruk jej dam rpgecko a horne poschodia bodovy urezem Thermatom jak amici dvojicky, aby styl fotky nebol taky civilny. ..Fiky, myslim, ze ako EU expert na pocitacove technologie pracujuci v Bruseli by si spravil lepsie, keby si sa trochu venoval aj svojej robote a nezajeb..al kazdy den celu pracovnu dobu znamkovanim a mudrovanim na Fotopatracke. Ked vsetci EU experti v Bruseli makaju jak ako ty, tak sa ani necudujem, ze cela EU stoji za h.vno...

nahlásit

Fiki
Nějak jsem nepochopil úplně tvoji soobní zprávu. 9 = výjimečná fotografie, je pro tebe kažení radosti? Chceš radši, aby ti lidi lhali a neříkali např., že ta špička baráku by nemusela být řízlá a celý styl fotky by nemusel být tak civilní???

nahlásit