Přeskočit navigaci
M&D
  • Prohlédnutí: 2548
    Hodnoceno:0
  • 0
    oblíbena
  • 0
    bodů

Poznámka:

TAGy:

  • M&D
  • 22. 10. 2010 12:19
  • experiment

Myčka, pračka, žehlička!


Novak & Peterka
ET: určitě... a na to se
napijem!

nahlásit

E.T.
na hore-dole staci v pohode 2D. Mam pocit, ze si si asi trochu prihol :-)

nahlásit

Novak & Peterka
:-D
promiň, ale taky si můžeš představit (představ si to jako 3D "karteziánskou" soustavu), že ta fotka vlevo je "nahoře" a fotka vpravo "vespod". (nebo jako ve vrstvách fotošopu)
pěkný den

nahlásit

E.T.
Novak... - Nikam som neutiekol, proste som len vysvetlil, ze clovek sa podvedome riadi tym, ze ta prvotna fotka je nalavo a vysledok napravo... Takto sa za normalnych okolnosi riadi aj autor... Keby bola zdrojova fotka ta s vraskami, a vysledok ta mlada, tak by s najvacsou pravdepodobnostou uplne automaticky Honza dal nalavo tu vraskavu fotku... Aj v texte zacina riadok vlavo, nie? Samozrejme, keby si vyrastal v krajinach, kde je to naopak, bolo by to mozno inak. :-)

nahlásit

M&D
kamarádka poslala jen pasovku, no :P :)

nahlásit

Dan Cvakálek
Škoda že ta původní fotka není nic moc, jinak nápad je sqjelý :-D

nahlásit

x
alespon modelka ví,jak bude vypadat v důchodě :DDD

nahlásit

Novak & Peterka
ET
no hezky si utek od té karteziánské šoustavy... hele, já to vím taky, co je je výchozí a co upravená... ale fakt nevím, proč by finální (ta, na kterou se máš dívat) nemohla být první a druhá ta výchozí (už jen pro zajímavost). Ale jinak jsem rád, že teď už vím, jak to má být.

nahlásit

M&D
tak! :-)

nahlásit

E.T.
...alebo co tak oslovit modelky a modelov v dochodkovom veku? Preco vyrabat vrasky mladym ludom, ked je omnoho jednoduchsie angazovat skutocne starych ludi? :-)

nahlásit

M&D
yvetta: nevím, kolik do toho chceš investovat, ale v pražské Surface působí několik dost zkušených vizážistů, kteří by to mohli zvládnout... mluvil jsem o tomhle s Veronikou Dědkovou a ta přímo zmiňovala konkrétní maskéry ještě ze "staré školy", kteří to snadno zvládnou - kdyžtak se ozvi do pošty, dám ti kontakt

nahlásit

E.T.
...alebo tak... :-)

nahlásit

M&D
stačí projít kremací, netřeba milénia :D

nahlásit

E.T.
clovece, tak na napadlo, ze uplne nejednpduchsie bolo dat sem hromadku prachu a k nej napisat, ze to je ten clovek po niekolkych tisickach rokov :-)

nahlásit

M&D
e.t. lebka asi moc ne - krom změny tvaru spodní části vlivem toho, že člověk přijde o zuby (pak se hlava na výšku opticky trochu "smrskne"

měnil jsem zlehka i tvar hlavy (člověku až do smrti mírně roste nos a uši např.), všechno ztrácí pevnost, tváře se propadnou a svěsí... to všechno tu je, ale fakt jen takový nástřel :)

nahlásit

E.T.
Honza, ale ved jasne, ja by som toto v PS nedokazal, a hlavne je skvele, ze si isiel celkom opacnym smerom. Z nejakeho neznameho dovodu, kazdy chce vyzerat mladsie. :-))))

nahlásit

E.T.
Tak tak... je to skvele, ale je fakt, ze tu zostarla len pokozka a vlasy, v skutocnosti ale myslim, ze pri starnuti sa meni omnoho viac veci, vratane oci, tvaru lebky, atd...

nahlásit

M&D
ano, vy detektivové.. ty oči to kazí

ale je to fakt jen experiment, chtěl jsem zkusit, zda to "jde" a jde... ta hlavní práce mě teprve čeká, tohle je taková půlhodinová skica a zkouška... napadlo mě, že to tu někoho může zajímat, tak jsem to vystavil.. nejde o žádná hodnocení

nahlásit

Pavel
nice

nahlásit

Antonio
navíc ta "stařenka" má stále výrazně mladistvé oči...

nahlásit