Přeskočit navigaci
zazenit
  • Prohlédnutí: 4030
    Hodnoceno:19
  • 17
    oblíbena
  • 36
    bodů

Poznámka:

TAGy:

  • zazenit
  • 15. 09. 2014 12:07
  • experiment

bez názvu


m.novass

nahlásit

Alina Malinová

nahlásit

JaKuBe

nahlásit

Pavlína

nahlásit

Lena Art

nahlásit

Martina Šimková

...a nic, co? ;-)

nahlásit

zazenit

Reakce na Martina Šimková: všichni přestaňte fotit (stejně si jen namlouváte, že vás to baví), ne...

jj, ja jak pri foceni nenadigitaluju aspon pet tisic fotek, tak sem celej nervni :D

nahlásit

zazenit

Reakce na Pavel Opi: Díky za reakci. Tím, že člověk ztrácí reálný život ani tak nemyslím to...

hele pro me prozitek pri foceni, retusovani a vystavovani naplnujici je, jinak bych to nedelal. a pokud me to uspokojuje, umoznuje mi to vyjadrit se a jeste si to najde publikum, ktery to potesi, pak to neni ztrata casu.

otazka je, proc teda vlastne fotis ty sam, kdyz je to vsechno tak beze smyslu :)

a teda taky se vazne nechci svoji tvorbou od nikoho odlisovat. co fotej ostatni pro me neni dulezity. fotim jak to cejtim, neni to otazka nejakyho vymejsleni nebo rozumovani.

proc by neslo davat do roviny bohyne ci svate ruznych nabozenstvi? vsechny reprezentuji zensky element bozstvi.  jsem nabozensky tolerantni. pro me vsechna nabozenstvi popisuji ruznymi slovy tu samou podstatu.

a tobe bych doporucil taky trochu vic tolerance a min soudu ostatnich :)

nahlásit

Martina Šimková

všichni přestaňte fotit (stejně si jen namlouváte, že vás to baví), nemá to smysl, všechno už bylo vyfoceno!

;-)

hlavně Ty, Aleši, pač Ty seš takovej digitálista, kterej prosedí denně pět hodin u fotošopu a dalších u fejsbuku ;-)

takže teď se budete bavit o tý nebohý pani než o fotkách a zenu?

nahlásit

Pavel Opi

Díky za reakci. Tím, že člověk ztrácí reálný život ani tak nemyslím to, že věčně visí na netu (i když to taky). Ale to focení, ve kterém uvízl, mu žere strašně času. Každý tady si myslí, že ho to baví. Prožitek při focení, při retuších a při vystavení všeho na net není naplňující, je to jen nekonečná ztráta času. Je to teď s těmi digitály jak mánie. Život je krátký. A ke všemu kdykoliv může přijít zvrat. Pak ti bude celý zen u zadku. Ty se chceš odlišit od fotek 1000x o zeď, u rybníka, zadek na 100 způsobů apod. Ale to se zas řadíš do skupiny statisíců, co fotí obdobně jako ty. A navíc nelišíš se, taky je to samá ženská, jen špinavá a temná, krčící se bůhví někde na deklu hajzlíku. Nejde dávat do jedné roviny  Isis + Shakti + bohorodičku (= opět pouze Panna Maria, která porodila Boha - Ježíše; co to původně znamenalo  není podstatné, má hlohová paní je taky nesmysl, ale hlavně je to zažité jako Maria s Ježíšem už po staletí). Promiň mi ty řeči, vážím si diskuze s tebou na úrovni a bez štěkání i za vysvětlení tvého úhlu pohledu. Lepší nějaká diskuze než pouhé "supeeer". Máš pravdu, že škatulkování je protivné, ale lidi se do škatulí řadí sami.  Znám jednu, v mládí znásilňovaná, teď bezdětná, míchá Isis s meditací Tibeťanů, černou magií, poezií, starým Egyptem a veganstvím dohromady, navléká se do latexu (vypadá v něm blbě), neví, jestli je na ženský nebo na chlapy nebo domina nebo gejša, její fotky jsou ponuré a úchylné, na všech se tváří negativně jak stará důra, ale všude si je vyvěsila, je už sama sebou posedlá, a přitom ani nebyla schopná naplnit základní ženskou roli, a to přivést na svět dítě. Hledá smysly a nesmysly tam, kde nejsou, načetla milion duchovních (hlavně rádoby duchovních) knih, má dojem, že snědla Šalomounovo ho.no, a přitom se za celý život nehla o milimetr z místa. Řeší zástupné problémy, furt mele o smyslu života, ale svůj hlavní problém nevidí. Že kvůli dětství je ve škatuli citový deprivant s narušeným vývojem osobnosti. 

nahlásit

Mangino

nahlásit

zazenit

Reakce na Pavel Opi: Tady na tom serveru je negativních dobrých 50% fotek a 90% je nesmysln...

hele sorry ale prijde mi, ze me tlacis do nejaky skatulky, ve ktery se necejtim uplne pohodlne. neziju ve virtualu, realnyho zivota, zabavy, uspokojeni i prozivani si uzivam celkem dost. rovnez si neprijdu bez kultury a plnej prazdnoty. krom ty prazdnoty zenovy  .)

jestli ses nasranej na spolecnost , celkem to chapu, ale zkus si to projektovat do nekoho jinyho, vubec nic o me nevis. dik :)

a smyl foceni? mozna bys mohl hodit nejakej priklad toho pozitivniho pristupu. to mam jako fotit hrajici si stenatka? mam jet fotit umirajici deti do afriky? mam fotit migranty nacpany v kamionech? mam fotit svatby? .) tohle vsechno uz delaj spousty jinejch lidi. nejsem fotoaktivista. presto pro me foceni ma docela zasadni vnitrni smysl. je to muj zpusob, jak muzu svedcit o krase sveta, o krase stvoreni. mozna tu krasu vidim tam, kde ty ji nevidis, ale to je prece naprosto v poradku, prave o to jde. soudit, jestli neci prace ma smysl nebo ne, mi prijde docela odvazny.

ad madonna - z italskeho ma donna - ma pani. ja to pouzil v kontextu bohorodicka, svata bytost. klidne sem mohl napsat shakti, parvati, isis, kali, vsak si rozumime, ne?

nahlásit

Pavel Opi

Tady na tom serveru je negativních dobrých 50% fotek a 90% je nesmyslných. Fotit umíš, retušovat taky. Tvoje focení má jasnou koncepci, smysl nikoliv, ale to se týká většiny fotek tady. Každý (včetně mě) odpoví, že ho focení baví. Jenže, přiznávám se.. tady všichni uvízli ve vymýšlení nesmyslů pod záminkou tzv. "tvorby a zábavy" a závislosti na sociálním serveru a vzájemného hodnocení (to je zas temná stránka internetu). Trvá dlouho, než si člověk přizná, že ztrácí reálný život a skutečná zábava a uspojení vypadá jinak. Prožitek vypadá jinak.  Rozdíl ve vnímání je propastný. Tvé fotky jsou negativní (chceš-li temné), je to tvá volba. Pokud se nemýlím (příp. mě oprav), tak madona je vždy Panna Marie s Ježíšem. "Hlohová madona" mi proto zní obdobně jako třeba "hlohový dalajlama" nebo "hlohový Tarzan". V přírodě je zvířat a kytek, co můžou zranit, krásné je kdeco. Zranit mě může i to, že zakopnu o šutr. Já nejsem moc na poezii. Hledání temnoty, focení negací.. hledání něčeho v dětství, něčeho, co se mělo stát jinak. Deprvivovaná a dekadentní společnost bez kultury, plná prázdnoty, která blbne, jak nejlíp umí.

nahlásit

zazenit

Reakce na Pavel Opi: Je to negativní. Proč to dělat, pro koho, k čemu?

:D

negativni? do je dost subjektivni hodnoceni, nemyslis?

to ze je to temny, jeste neznamena, ze je to negativni. treba pro me je to hlohova madona, temna a nadherna bytost. jako hloh sam o sobe..je krasnej a pritom te muze zranit do krve .))

a tvuj dotaz nejak nechapu. pro me je naprosto dostatecnej duvod to, ze me to bavi. jestli si to najde nejaky publikum, je mi vcelku jedno

nahlásit

Pavel Opi

Je to negativní. Proč to dělat, pro koho, k čemu?

nahlásit

Robin Lupač

Černobílí proti barevným opět vyhrávají! :)

nahlásit

Illy Wonka

hmm!

nahlásit

zazenit

dekuju

nahlásit

Vinnie Fred

nahlásit

jindra 360

nahlásit