Kees Terberg

An incredible pleasure and joy to have encountered and worked with this exceptional model Elegant, graceful, delicate and beautiful. I highly recommend this very creative, inspirational and warm personality and words will never manage to summarize the joy it is to work with her. Thank you for an unforgettable session. Every time is soooo much fun.

Milan Vician

Krásná Ivča. Co prostě dodat. Komunikace - naprosto bezproblémová, připravenost a dochvilnost profesionálky. Pózování - krása a kreativnost je ji vlastní. Vřele doporučuji a těším se na další spolupráci. Víc takových modelek.

6mira6

Doporučuji všem focení s Ivčou.Jasná a rychlá domluva,dochvilnost.Perfektní při focení, nádherný zážitek..Děkuji a těším se na další spolupráci.Mirek .

Karel Bělka

Upřímně doporučuji, moc příjemná spolupráce, profesionální přístup, focení mě bavilo, děkuji, Karel

JADO
  • JADO
  • 23. 05. 2020 12:15

Vřele doporučuji. Příjemná a kreativní modelka. Radost spolupracovat.

Radim Bělíček

Netřeba slov. Ten kdo s Ivčou fotil , už to ví. Těm ostatní velmi doporučuji. Naprostá profesionálka, perfektně připravená a velmi milá modelka. Já jen doufám, že budu mít tu čest ještě někdy s Ivčou fotit.

JanWphoto

Skvela spoluprace, dekuji a doporucuji.

blasi
  • blasi
  • 20. 09. 2016 19:59

Ivca ma profesionalny pristup, komunikacia na profesionalnej urovni, rychla a jasna dohoda. Vsetko prebehlo super, bez problemov. Kvalitna spolupraca:)dakujem pekne za pozovanie aj na netradicnych miestach:)Bola sranda :)Jano:)

DOPLNENIE
S Ivcou som fotil uz aj druhykrat. Absolutna profesionalita. Rychla dohoda, dohodnute detaily, bezproblemova komunikacia a praca. z druheho fotenia ide jedna fotka do pripravovaneho kalendara na rok 2017.:)

polanda

Děkuji za úžasné focení

Ladislav (14960)

Opravdu je zde všechno napsáno. Ivča je zkrátka dokonalá, profík. Nenapadá mě nic co bych jí mohl vytknout, z mojí strany naprostá spokojenost. Nezbývá než poděkovat a doporučit.

kaprsong

Krásná,milá a spolehlivá profesionálka.bylo mi potěšením si spolu zafotit.moc děkuji

Karel (15675)

Asi tu už není nic co by zde o Ivče nebylo napsáno, takže by se to dalo shrnout do jediného slova PROFESIONÁLKA.
Ale nedá mi to - krásná, veselá, příjemná, spolehlivá a profesionální přístup i při foceni s amatérem jako já, takže ještě jedno slovo - DĚKUJI.

aaafoto

Ivča je skvělá, krásná, šikovná, milá, zábavná, sportovní, v pohodě. Tak zase...

Jurach

Nechci se tu rozepisovat, jak dokonalá je Ivana, jak souměrnou vysportovanou postavu má, jaký má odzbrojující pohled svýma zelenohnědýma očima. O tomhle všem vypovídají její stávající fotografie.
Ivanka je především profík modelka s velkými zkušenostmi. Stačí jí naznačit záměr a ona ho bez ptaní čapne a přetvoří do nádherné pózy a tím použitelné fotky. Pózování ji baví, přemýšlí nad ním a nebojí se zkusit i nové věci :) I když na svých fotografiích může vypadat rezervovaně, ve skutečnosti je usměvavá bytost a fajn ženská. Alespoň mě s ní bylo moc dobře. Ivanko děkuju za včerejší super focení, zamiloval jsem si Tě !! J

René (69704)

Ivana se focení věnuje opravdu celá. Perfektní jednání, na focení přijela maximálně připravená. V exteriéru jsem ani jednou neslyšel ne nebo to nepůjde jako odpověď. Dáma s elegancí a citem pro výraz, která se nestydí. V neposlední řadě s velmi pestrým šatníkem. Focení s ní je opravdové potěšení, jelikož se mu obětuje opravdu celá. Již se těším na další společné focení.

Ladis007

Úžasná... a vše již bylo řečeno...:))

jirka.p

Luxusní focení! Krásná a pohodová modelka. Naprosto bezproblémová komunikace, profesionální přístup. Děkuji za fajn odpoledne.

Vít Kovalčík (Blackx)

Naprosto skvělá a pododová profesionálka! Jednoduchá a přesná domluva, krásná postava, vynikající pózy, velmi dobré (vlastní) líčení, ... ani pokyny nejsou potřeba, fotogorafovi stačí jen mačkat spoušť :) Tolik dobrých fotek z jednoho focení jsem snad nikdy neměl. Děkuji za spolupráci a rozhodně můžu doporučit všemi deseti!

Kipp
  • Kipp
  • 12. 08. 2011 10:48

Ivča naprosto úžasná modelka,perfektně připravená a naprosto spolehlivá.Její profesionální přístup a dokonalé pózy potěší každého fotografa.Všem fotografům doporučuji tuhle krásnou,milou a profesionální modelku . Velmi rád se domluvím na dalším focení. Děkuji za velmi příjemné fotoodpoledne.

Paladin

IVANKO!!! DĚKUJI ZA ÚŽASNÉ FOCENÍ...PRO VŠECHNY OSTATNÍ: pokud chcete pracovat s opravdu výjmečnou modelkou, pak Ivanka je jedna z nelepších modelek se kterou jsem měl tu čest pracovat...na focení přijela přesně po rychlé domluvě a na čas!!! Přijela perfektně připravená a její nemalé zkušenosti, neuvěřitelný půvab a dokonalá postava, udělaly z mých průměrných fotek něco nadpozemského...A TO VŠECHNO JEN A JEN DÍKY NÍ...JEŠTĚ JEDNOU DĚKUJI A TĚŠÍM SE NA DALŠÍ SPOLUPRÁCI!!!